BLACK WEEK TILBUD PÅ LYD & BILDE. 30% DENNE UKEN! SE TILBUDET HER!

: Audio Pro Addon T10

Nydelig å se på - deilige å høre på

Trådløse høyttalere er i vinden, få av dem lyder så bra som denne. Men vil du ha en oransje Addon T10?

Lyd & Bilde mener

Kraftfull lyd Stilig design Finnes i flere farger
Ingen AirPlay Ingen tonekontroller
 • USB-ladekontakt
 • 2 x linjeinnganger
 • Fjernkontroll
Vis mer
Vis mindre

Veil.pris 2695 kr

De kan litt om høyttalere hos Audio Pro. Utallige er de høye terningkastene de har høstet for sine vellydende og rimelige høyttalere. Mye for pengene, ingen tvil om det, men etter hvert har konkurransen tilspisset seg og man må se etter nye markeder. Som trådløse høyttalere. Av mange spådd å bli den neste store greien i bransjen, og mye tyder på at flere har skjønt det. Ikke alle lykkes. I hvert fall ikke så godt som Audio Pro.

Addon T10 er en 32 cm bred og kompakt høyttaler. Og kun det. Ingen radio. Ingen CD-spiller. Ingen dokking. Bare trådløs. Via Bluetooth, slik at man kan strømme musikk fra alle enheter. Uansett smartmobil, nettbrett eller laptop

Høyttaleren som finnes i sort også, kan leveres i en frekk oransje mattlakk med skinntrukket  bærehåndtak, noe som kanskje er i overkant for en så gjennomført diskret design. Utførelsen er upåklagelig, med to analoge lydinnganger på baksiden, en subwooferutgang og en USB-ladekontakt. Fjernkontrollen i solid aluminium kan brukes til å styre volum inngang, og slukke for lyd eller strøm. Noen form for tonekontroll finnes ikke, og den støtter ikke AirPlay heller. Kun Bluetooth 4.0 med aptX-lydoverføring. Som sikrer best mulig lydkvalitet over BT.

To diskantelementer flankerer en 13 cm mellomtonebass som sitter i et bassreflekskabinett. Som er vinklet bakover, for at lyden skal spres bedre, som det så fint heter.

Straks man har paret høyttaleren med mobilen, er det bare å spenne seg fast. For Addon T10 kan spille høyt, og gjør det med en selvsikkerhet som får andre trådløse høyttalere til å fortone seg som uttørkede blomsterbed.

Bassen er mektig og potent og selv om man kjører volumkontrollen i bånn, holder den digitale forsterkeren (2 x 20 og 1 x 40 W) styr på bassen. Det lyder aldri hardt eller skingrende fra T10. Men du slette tid så høyt de kan spille. Med Nick Caves Stagger Lee på full spiker, hamret de den mørke musikken fast i veggene. Lydbildet var tross det klart som dagen, og det var ikke noe problem å henge med på vokalen.

Sartere musikk som strykerkonserter fra Mendelssohn og klaverkonserter av Beethoven, fungerte over all forventning. Akkurat her kunne jeg tenkt meg en tonekontroll for å justere klangbalansen litt, men bare litt. For høyttalerne spiller fenomenalt bra på alt mulig, og er utvilsomt et rimelig og meget godt alternativ til Genevas høyttalere. Addon T10 gir svært mye kvalitetslyd for pengene. Og er kanskje den beste av de mellomstore trådløse høyttalerne vi har testet. En versjon med batteridrift kan bli den ultimate bærbare høyttaleren, og for de som heller vil ha AirPlay, finnes det en versjon kalt Allroom Air som fikser det. Men den finnes ikke i oransje.

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 29 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

  Les også

  Nettopp slått kloa i en PS5 eller Xbox Series X? Da kan det hende du vil ønske å oppgradere skjermen din også. Vi har testet de beste TV-ene til gaming!
  Det finnes mange gode små høyttalere, men ingen som denne.
  Den integrerte Linn Majik DSM spiller som en drøm med innebygget romkorreksjon, og har alt man trenger innebygget.
  iPhone 12 Pro Max feier gulvet med konkurrentene, og har det beste kameraet vi har sett hittil.

  Aktuelle tilbud

  Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
  De kompakte JBL L82 Classic, gir så mye moro for pengene, at vi utroper dem til best i klassen.
  BMWs første helelektriske SUV har alt man trenger, bortsett fra én ting.
  Sonys toppspekkede spillkonsoll leverer lynrask ytelse og sylskarp grafikk – skreddersydd for neste generasjons avanserte spill.
  Apple iPad Air og Samsung Galaxy Tab S7+ 5G i heftig tvekamp.
  Denon har aldri laget en bedre surroundforsterker, enn jubileumsmodellen AVC-A110.
  Bytter du ut den gamle strømforsyningen med en ny, kan det hende du blir like overrasket som vi ble.
  En digital notatbok er en mye bedre idé enn det høres ut som. Særlig når den er så bra som reMarkable 2.
  For den som har råd, skal det godt gjøres å få bedre lyd fra digitalsamlingen eller strømmetjenester. De rike har det godt!
  Jabras største ørepropp-modell fyller ikke stort. Men den er fylt med gode løsninger.
  iPhone 12 er kanskje det beste kjøpet blant Apples fire nye iPhone-modeller.
  LG og Sonys nye toppmodeller er er propp fulle av finesser og ny teknologi. Men hvilken av disse 8K-TV-ene har den aller beste bildekvaliteten? La oss teste!
  Sony a7s III er mer videokamera enn stillbildekamera, og passer derfor ikke for alle fotografer.