Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
Redaksjonen anbefaler
Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer
Siste artikler
McDonald’s KI tuller og tøyser på jobb McDonald's har brukt KI til å ta imot bestillinger i drive-thru siden 2021. Men nå er det slutt - den kunstige intelligensen har blitt for fantasifull.
utvalgte artikler
Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Hvordan en smartklokke kan gjøre livet ditt enklere og mer underholdende

Les mer
Nyeste tester
Philips Hue Dymera utendørs vegglampe Etter å ha erobret boligen innendørs vil Philips Hue gjerne strø lysmagi over carporten og husveggen.
Sodastream ensō Glem 70-årenes plast og fargerike former. Med kullsyremaskinen ensō tar Sodastream et trinn opp på stigen for luksus og lekker design. Heldigvis.
Apple iPad Air 13” (2024)
Den nye iPad Air er vesentlig raskere enn sin forgjenger, og så fås den i en utgave med 13-tommer skjerm. Synd at Apple holder fast på foreldet skjermteknologi.
3 el-sparkesykler
El-sparkesyklene blir sterkere og kjører lengre. Vi har tatt turen på tre av de nyeste. Høy pris og stor motorkraft er imidlertid ingen garanti for en god opplevelse.
iRobot Roomba Combo J9+
En robotstøvsuger med en prislapp som får meg til å dobbeltsjekke informasjonen to ganger. Dette må jo bare bli bra.
8 gaming-tastaturer
Mekaniske tastaturer har blitt synonymt med PC-gaming. Vi har testet åtte gode alternativer, slik at du kan finne tastaturet som passer deg.
Mest lest akkurat nå
Apple iPad Air 13” (2024) Den nye iPad Air er vesentlig raskere enn sin forgjenger, og så fås den i en utgave med 13-tommer skjerm. Synd at Apple holder fast på foreldet skjermteknologi.
Fisker søker konkursbeskyttelse
Den amerikanske elbilprodusenten Fisker søker konkursbeskyttelse og planlegger å selge eiendelene sine og refinansiere gjelden, melder Reuters.
Tesla-batterier holder koken etter 320 000 km
Nye data fra Tesla viser imponerende holdbarhet for batteriene i deres populære Model 3 og Model Y.
Toyota og GAC med revolusjonerende ammoniakkmotor
Kan dette bli elbilenes bane?
Nyeste guider
Har Matter forvandlet det smarte hjemmet? One standard to rule them all! Etter to år, har Matter gjort det noe enklere å koble opp et smarthjem?
Utvalgt gruppetest

Søndag formiddag er reddet

I årets store gruppetest av robotgressklippere uten kanttråd blir tre kjente merker utfordret av to helt nye på markedet. Finn ut hvilke som slår gresset best, og hvor du får mest for pengene.
Les mer
Topp 10
Scroll to Top