Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi
GUIDER
Den beste PC-en er den du bygger selv! Og du trenger ikke engste deg for monteringen. Bare følg våre instrukser. - Les mer...
Guide Ikke gi konfirmanten dølle gaver! Her er ti teknologiske gaver som garantert vil bli en suksess.
Guide Har du lyst på ny elbil, men føler lading er for komplisert? Redd for å gå tom for strøm? Her er alt du trenger å vite.
Smart Home
Dato: 09.07.24
Så smart redder du plantene i ferien Ferien står for døren. Koffert og pass er pakket, men hva med alle terrassens blomster og planter i krukker og potter mens du er vekk?
Bil og El-kjøretøy
Dato: 02.07.24
På bilferie med elbil: Dette må du passe på Du skal på Europaferie. Og denne gangen skal du ta elbilen! Det kan virke skummelt, men det er enklere enn du tror. Bare pass på dette.
Smart Home
Dato: 09.05.24
10 tips om robotgressklippere Produsentene sender konstant nye og mer avanserte roboter på markedet, men hvilken er den rette for hagen din? Her er sjekklisten for deg som er på jakt etter den perfekte robotgressklipperen.
Mobil
Dato: 22.04.24
Slik får du mest mulig ut av mobiltelefonens batteri I anledning den årlige Earth Day får du her fem tips til hvordan du kan ta vare på mobilbatteriet ditt - og ytterligere fire tips til hvordan du kan spare strøm.
Smart Home
Dato: 21.04.24
Har Matter forvandlet det smarte hjemmet? One standard to rule them all! Etter to år, har Matter gjort det noe enklere å koble opp et smarthjem?
Gaming
Dato: 20.04.24
10 teknogaver til konfirmanten Ikke gi konfirmanten dølle gaver! Her er ti teknologiske gaver som garantert vil bli en suksess.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 12.04.24
Hvor grønne er elbiler egentlig? Som elbileier er det ikke noe mer irriterende enn å få vite at bilen slett ikke er så grønn som man tror. Så vi har undersøkt tre utbredte påstander om elbiler og klima.
Gaming
Dato: 23.03.24
Bygg PC-en selv: Enklere enn et puslespill Den beste PC-en er den du bygger selv! Og du trenger ikke engste deg for monteringen. Bare følg våre instrukser.
Teknologi
Dato: 02.03.24
Slik bruker du ChatGPT Over natten gikk kunstig intelligens fra noe man leste om, til noe håndgripelig som alle kunne bruke. ChatGPT har gjort KI mainstream, men hvordan bruker du det?
Bil og El-kjøretøy
Dato: 04.02.24
Oversikt over elbilene som kommer i 2024 Finn din nye elbil her.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 11.12.23
Elbil-triksene på vinterføre Slik får du bedre rekkevidde i kulden.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 30.10.23
Bedre elbil-lading: Slik blir du kvitt rekkeviddeangsten Har du lyst på ny elbil, men føler lading er for komplisert? Redd for å gå tom for strøm? Her er alt du trenger å vite.
Smart Home
Dato: 02.10.23
Slik sover du godt med hjelp av smart teknologi For å våkne pigg og uthvilt må du sovne godt og sove rolig. Noe som kan være lettere sagt enn gjort.
Mobil
Dato: 17.09.23
Brukte mobiler i kretsløp De fleste er i dag åpne for å kjøpe en brukt mobil, men vi mister en gyllen mulighet når vi lar gamle telefoner ligge og samle støv i skuffen.
Mobil
Dato: 16.09.23
iPhone 15 og overgangen til USB-C: Hva kan du forvente? Datahastighet, skjermer og lading: Dette bør du vite om iPhone 15s USB-C.
Data
Dato: 09.05.23
Slik får du bedre wifi-dekning hjemme Med smarte dingser og smarthjem er god wifi-dekning viktigere enn noensinne. Du trenger et mesh-nettverk, og slik gjør du det.
Smart Home
Dato: 27.03.23
Matter gjør det enkelt å ha et smart hjem Matter bygger bro mellom Smart Home-produkter så de fungerer smertefritt på tvers av de store plattformene.
Smart Home
Dato: 25.03.23
Slik gjør du kjøkkenet ditt virkelig smart Alt du må vite om smart-kjøkkenet før du skifter ut ditt gamle utstyr med det nyeste nye.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 03.01.23
Nye elbiler 2023 De 30 viktigste elbilene.
Teknologi
Dato: 29.12.22
c-base Lyd & Bildes journalist har besøkt et unikt hackerspace i Berlin – en eldgammel romstasjon fra fremtiden!
Gaming
Dato: 18.08.22
Slik får du mer ut av gaming på mobilen Kom i gang med seriøs gaming på din iPhone eller Android-mobil.
Bil og El-kjøretøy
Dato: 27.06.22
Så mye bagasje får du plass til Noen elbiler kan ikke trekke henger, andre kan ikke ta taklast. Se hvilke som kan her.
Data
Dato: 05.08.21
Samsung DeX Galaxy S21-serien og andre Galaxy-mobiler fra Samsung kan i stor grad erstatte den vanlige datamaskinen din.
Mobil
Dato: 26.03.21
Xiaomis salg av smarttelefoner øker kraftig på bekostning av Huawei Det kinesiske firmaet solgte mer enn 10 millioner premium-mobiler i løpet av 2020, som utgjør en stigning på 28%.

MEST LESTE GUIDER

Hjelp, vi skal på bilferie med elbil!
10 råd og tips: Slik kjøper du den riktige robotgressklipperen
Earth Day: Slik kan mobilen din bidra til å redde planeten!
What's the Matter? – har smarthjemmet blitt enklere?

Les også

Guide
Ikke gi konfirmanten dølle gaver! Her er ti teknologiske gaver som garantert vil bli en suksess.
Guide
Som elbileier er det ikke noe mer irriterende enn å få vite at bilen slett ikke er så grønn som man tror. Så vi har undersøkt tre utbredte påstander om elbiler og klima.
Guide
Den beste PC-en er den du bygger selv! Og du trenger ikke engste deg for monteringen. Bare følg våre instrukser.
Scroll to Top