Huawei FreeBuds Pro 3 er et par stilrene ørepropper, og selv om de er hovedsakelig i plast, minner deres blankpolerte og avrundede overflate om det flytende metallet som utgjør drapsmaskinen T1000 i Terminator 2.
Huawei har passet på å få med alt av det viktigste teknologiske snackset på innsiden: Sømløs multipunktstilkobling til to enheter samtidig er en forventning i denne klassen, men Huawei har i tillegg tatt frem store kodek-skyts, som AAC, LDAC, LC3 og L2HC 3.0. L2HC krever en ny Huawei-telefon, som jeg vet du ikke har, mens det er LDAC som er klart den mest vellydende av kodekene som er relevant. Ikke at Apple-brukere får glede av det, i stedet må de stå og motta hånlatter fra Android-brukerne.
Så har vi en såkalt “triple adaptive EQ”, en algoritme som i sanntid analyserer lydnivå, ørekanalens form og hvor forseglet proppene sitter, og tilpasser med EQ for å gi best mulig lyd til enhver tid.
Når det gjelder batteritid, gir FreeBuds Pro 3 deg 4,5 timer med støydemping på, og etuiet legger til ytterligere 17,5 timer. Ikke klassens beste, men absolutt respektabelt. Hurtiglading nevnes ikke noe sted, men etuiet har en funksjon som piper når fulladet.
Lyden av Huawei FreeBuds Pro 3
Rett ut av esken låter FreeBuds Pro 3 overraskende balansert, med fyldig men kontrollert bass og en behagelig porsjon diskant. Mellomtonen kunne kanskje hatt litt mer trøkk, men det kan fikses i appen. Der finner du en 10-bands equalizer, som gir deg all kontrollen du trenger. Og den er faktisk ganske brukervennlig, med individuelle glidebrytere for hver frekvens i stedet for Creatives trinnløse kurve jeg må manipulere så godt jeg kan med pølsefingrene mine.
Støykanselleringen er også imponerende. Den er intelligent og skal tilpasse seg miljøet ditt, og uten at jeg har gjennomtestet dette, er i hvert fall inntrykket at teknologien fungerer godt. Modusen for omgivelseslyd er også praktisk når du skal høre hva som skjer rundt deg.
Samtalekvaliteten er kanskje det eneste svake punktet. Den er ikke direkte dårlig, men forvent at stemmen din låter litt metallisk og komprimert. Men med tanke på hvor bra disse er på alle andre områder, er det en liten pris å betale.
Konklusjon
Huawei FreeBuds Pro 3 er et solid valg for de som vil ha et par stilige, futuristiske ørepropper med god lydkvalitet, effektiv støykansellering og glimrende lyd. De er kanskje ikke perfekte, men fordelene oppveier klart ulempene. Et meget godt kjøp.
Også i denne testen:
Technics EAH-AZ60M2
Superbe ørepropper
Hvis du er allergisk mot å finjustere lyden selv, har Technics EAH-AZ602 klassens beste lyd rett ut av esken.
Philips Fidelio T2
Gode funksjoner, men lyden skuffer
Philips Fidelio T2 lover mye med sitt premium design og rike funksjonsutvalg. I lydavdelingen er det derimot en del å hente.
Sony WF-1000XM5
Glimrende støydemping
Sony WF-1000XM5 har fortsatt blant den beste støykanselleringen på markedet. Men konkurransen har hardnet.
Jabra Elite 10 Gen 2
De mest behagelige
Jabras nyeste flaggskip låter klarere enn de fleste.
Creative Aurvana Ace 2
Innovativ lyd i lommeformat
Creative tar lydkvalitet på alvor med sine nye Aurvana Ace 2 ørepropper. Med en teknologi som er helt ny i denne prisklassen.
Denon PerL Pro
På sitt beste låter de fantastisk
Med Denon PerL Pro kan lyden tilpasses ditt helt eget hørselssystem. Dermed har du et par "briller for ørene".
Bose QuietComfort Ultra Earbuds
Et ærlig forsøk
Boses beste ørepropper gjør en helt grei jobb. Men vi savner litt på lyden.
Sennheiser Momentum True Wireless 4
Klassens beste ørepropper
Når det kommer til den komplette totalpakken, er det Sennheiser Momentum True Wireless 4 som stikker av med seieren.
Les videre med LB+
Black Week Tilbud
70% På LB+ Total i 12 måneder! (Spar 1665,60,-)
LB+Total måned / 185,-
Tilgang til ALT innhold i 1 måned
LB+ Total 12 mnd / 156,-
Tilgang til ALT innhold i 12 måneder
- Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
- Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
- Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
- L&B TechCast – en podcast av L&B
- Deaktiver annonser