Med sin design i svart og sølv er ikke MM705 en hodetelefon som tar plass. Den bare er. Ledningen er tynn og rund – den som lett floker seg. Men her har Sennheiser faktisk tenkt videre! Som tilbehør finner du ikke bare en liten oppbevaringsveske à la gammel pengepung, men også en kabelkveil med to fordypninger for selve hodetelefonen og plass til å vikle opp ledningen. Her finner du også en adapter som gjorde at jeg til og med kunne benytte hodetelefonen på min gjenstridige Xperia!
Mikrofonen/betjeningen har en svar-, bytte spor-, pause-knapp og så videre samt en betjening som man drar frem og tilbake for å regulere volumet. Dette er ingen heldig løsning, da det er veldig lett for at man regulerer volumet feilaktig når man skal benytte knappene. Dette drar ned brukervennligheten noe.
Lyden
Michael Bublés stemme fyller mine ører og instrumentene får den plass de trenger, derimot savnes det litt luftighet og rom i de høyeste tonene. Jeg leter frem en som er full av piano, fioliner og skikkelig høye toner. Her i den rolige stille musikken viser MM705 at det faktisk finnes noe i toppen. Det kreves en hel del for å presse den opp dit, men det går. I ”Den jag kunde va” gir anslaget på gitarstrengene, koret og Wiehes stemme meg ro i kroppen. Bassen i begynnelsen av det andre verset er ikke den kraftigste, men fullt ut tilstrekkelig. Til slutt kjører jeg litt tung rock, og selv om den er fullt ut lyttbar, savnes det en del både i topp og bunn.
Konklusjon
Dette er en diskret hodetelefon og den runde ledningen som lett kan floke seg, unnskyldes takket være både kabelkveil og adapter. Liker du å lytte på meditasjonsmusikk, men er følsom for de høye tonene samtidig som du ikke setter pris på dyp bass, kan MM705 fra Sennheiser så absolutt være din hodetelefon. Det finnes et bra øvre mellomregister, selv om det skulle kunne vært luftigere, men det kreves såpass mye å ta seg dit, at du aldri trenger å uroe deg for at det skal bli for mye av det gode. Lydbildet gjenspeiler hodetelefonens utseende. Diskret og uten vilje til å skille seg ut.
Også i denne testen:
JBL J33i
Gjennomarbeidet Øreglede
Hodetelefonen fra JBL er en pen hodetelefon for deg som ikke vil skille deg for mye ut, men likevel setter pris på et stilig tilbehør.
Denon AH-C101
Ikke la deg lure av utseendet
Mer personlighet og mer rock i bassen. Det kjennetegner Denons kategori Urban Raver, som AH-C101, etterfølgeren til AHC 560, tilhører.
Audio Technica ATH-CKS55i
Koster mer enn det smaker
Fra japanske Audio Technica kommer denne in-ear hodetelefonen, med litt særpreget utseende, som finnes i svart, rød/svart eller hvit.
UrBeats
Mest bass for pengene
Tuned by Andre Romelle Young skulle det kunne stå på denne hodetelefonen, men artistnavnet Dr Dre har unektelig litt mer tyngde.
Philips Fidelio S1
Eksklusiv Tøffing
Fidelio-serien fra Philips har blitt utvidet med en ny in-ear-hodetelefon, men vil du være diskret og ikke skille deg ut i mengden er S1 ikke noe for deg.
Ultimate ears 400vi
Totalt anonym
400vi ser ved første øyekast ut til å være gjort av blankpolert metall, men det er ikke gull alt som glimrer, og i dette tilfelle er det plast.
Nocs NS400
Får ørene til å le
Svenske Nocs som ble grunnlagt i 2008 bidrar med NS400 Aluminium til testen. En sofistikert hodetelefon som har blitt oppgradert med flat ledning.
Les videre med LB+
Nyttårstilbud - 50% Rabatt!
50% På LB+ Total i 12 måneder! (Spar 925,-)
Prøv LB+Total i 1 måned
Tilgang til ALT innhold i 1 måned for kun 79,-
Nyttårstilbud 30 % LB+ Total i 6 mnd
Tilgang til ALT innhold i 6 måneder
- Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
- Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
- Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
- L&B TechCast – en podcast av L&B
- Deaktiver annonser