Det første helhetsinntrykket er at Push Active True Wireless Earbuds er litt plastikkaktige og mangler den siste finishen. Men på den annen side får ikke prislappen meg til å sette kaffen i halsen, så jeg skal ikke klage for mye.
Form og fysisk aktivitet
Proppen, som er på grensen til å være klumpete, er utstyrt med en ørekrok som holder den godt på plass. Bøylen er myk og smidig, og på meg plager den ikke i det hele tatt når jeg først har fått den på plass. Selve proppen er imidlertid litt for stor for ørene mine.
Dette er virkelig en in-ear-propp, og jeg kan kjenne at den setter seg i øregangen. Problemet er at de medfølgende øreproppene er litt for tynne til at det blir skikkelig bra. Hvis jeg tar en som er for stor, kan jeg kjenne proppen gjennom øreproppen, og hvis jeg tar en mindre størrelse, vil den ikke sitte tett nok.
Nå er ørene mine litt knirkende og setter egentlig ikke pris på ørepropper i det hele tatt. Hvis du vet at dette aldri er et problem for deg, er dette noe du ikke trenger å ta hensyn til.
Proppen sitter godt på plass, og jeg kan gjøre min morgensolhilsen uten å måtte fokusere på at de faller av eller beveger seg.
IP55 betyr at Skullcandy Push Active True Wireless Earbuds er sprutsikre og beskyttet mot inntrengning av støv. IP-klassifiseringen er kanskje litt flåsete, men i praksis bør det bety at øreproppene ikke bare tåler en svett treningsøkt, men at de også kan skylles av under rennende vann. De ville imidlertid ikke gjort seg godt i vaskemaskinen …
Skullcandy Push Active True Wireless Earbuds har ikke berøringskontroll, men har i stedet en oransje, ganske stor knapp på siden av proppen. Jeg er veldig takknemlig for plasseringen, da det betyr at jeg ikke trenger å trykke proppen inn i øret på samme måte som med Jabra Elite 4 Active. Godt tenkt!
Lyden da?
Så jeg ville lyve hvis jeg sa at lyden var bra. Og det er ille å lyve. Jeg vil gå så langt som å si at den er helt fin. Men det som slår meg er at denne treningsproppen er fullstendig uvitende om den tynne bassen og det spredte lydbildet, men leverer låt etter låt med en utrolig glede og driv. Og til tross for at den byr på en fullstendig (lydmessig) ræva versjon av Volbeats Lola Montez, kan jeg ikke annet enn å smile. Det er flott å ha selvtillit, tenker jeg, og fortsetter å lytte uansett.
Det er ingen aktiv støyreduksjon. Men når jeg bruker proppene, blokkerer de lyden ganske godt uansett. Det finnes også en “Stay -Aware”-funksjon som jeg kan justere gjennomstrømningen med. Jeg vil ikke si at jeg er superimponert over funksjonen.
Når man snakker i telefonen innendørs, er det ingen som klager noe særlig. Men utendørs fanger hodetelefonene opp både vind og trafikk, og personen jeg snakker med, ber meg flytte meg slik at de kan høre hva jeg sier.
Nice to have
Hvis jeg ikke har noen andre å snakke med, kan jeg snakke med Skullcandy. De kan stemmestyres. Det er noen forskjellige alternativer, og jeg synes det var litt forvirrende til å begynne med, men det er selvfølgelig en vanesak. Hvis jeg vil bruke stemmen i stedet for å trykke på de oransje knappene, sier jeg “Hey Skullcandy” etterfulgt av kommandoen jeg vil utføre, for eksempel å heve eller senke volumet eller sette avspillingen på pause.
Hvis du er en uforsiktig person, kan det være av interesse at det er mulig å koble proppene dine til Tile-appen for å finne dem lettere. Jeg kan imidlertid bare ha hodetelefonene koblet til ett produkt om gangen, og for å kunne koble til et annet produkt, må jeg først gå inn i innstillingene og “glemme” enheten.
Konklusjon
Skullcandy Push Active True Wireless Earbuds har en helt egen selvtillit, det må jeg si. Til tross for mangelen på bass som er navnet verdig og med en diskant som av og til skjærer i ørene, elsker denne proppen absolutt å levere musikk. At de fysiske knappene er gjennomtenkt plassert og at de også har stemmestyring gir et pluss i protokollen. Prislappen er definitivt overkommelig, men siden lyden er noe av det viktigste med en hodetelefon, synes jeg likevel det er litt vanskelig å anbefale et kjøp.
Også i denne testen:
JBL Soundgear Sense
En ekte tungvekter
JBL deltar med en åpen hodetelefon og kan skryte av at proppen deres er den tyngste i testen. Hvis det er noe å skryte av.
JLab Go Air Sport True Wireless
Budsjettørepropp som ikke trenger å skamme seg
Det er ikke alle som har midler, eller lyst for den saks skyld, til å kjøpe hodetelefoner til flere tusen kroner. Spesielt ikke hvis tanken er å svette i dem.
Sennheiser Momentum Sport
Imponerende på mange måter
Sennheiser lanserer en ny hodetelefon dedikert til sport og trening. Og det har ikke manglet på kreativitet.
Huawei FreeClip
Som et vellydende smykke
Da spiller det ingen rolle om et produkt er stilig og/eller har et utseende som skiller seg ut fra mengden. Med mindre det gjør det vanskeligere å bruke eller gjør formålet uklart.
Les videre med LB+
Nyttårstilbud - 50% Rabatt!
50% På LB+ Total i 12 måneder! (Spar 925,-)
Prøv LB+Total i 1 måned
Tilgang til ALT innhold i 1 måned for kun 79,-
Nyttårstilbud 30 % LB+ Total i 6 mnd
Tilgang til ALT innhold i 6 måneder
- Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
- Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
- Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
- L&B TechCast – en podcast av L&B
- Deaktiver annonser