TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

TCL NXTFRAME og NXTFRAME Pro med B&O-lyd

TCLs nye design-TV ligner veldig på en kjent konkurrent.

Skrevet av / 11.08.24 - 09:00
TCL NXTFRAME og NXTFRAME Pro med B&O-lyd

Lyd & Bilde har skrevet om den flere ganger allerede, men nå begynner også amerikanerne å få opp øynene for TCLs seneste kreasjon. De nye modellene NXTFRAME og NXTFRAME Pro ble offisielt lansert i USA denne uken, som en direkte konkurrent til Samsung The Frame.

TCL NXTFRAME og NXTFRAME Pro

Den amerikanske modellen av TCL NXTFRAME ligner den kinesiske modellen vi skrev om for noen uker siden, og har en 4K QLED LCD-skjerm med LED kantbelysning, 144hz variabel oppdateringsfrekvens og støtte for videoformater som Dolby Vision og HDR10+. Dolby Atmos og DTS:X støttes på lydsiden.

NXTFRAME er tilgjengelig i USA fire skjermstørrelser: 55-tommers ($1500), 65-tommers ($2000) og 75-tommers ($2500), mens en større 85-tommers modell ventes i september for $4000. Prisene er sammenlignbare med hva den nyeste versjonen av Samsungs Frame TV (LS03D) koster i USA.

Annonse

TCL lanserer også en dyrere serie – NXTRAME Pro – i de samme størrelsene, som starter på 2000 US dollar, og det er denne som leveres med den omtalte lydplanken fra Bang & Olufsen. Nærmere bestemt en 3.1.2 kanals lydplanke med trådløs subwoofer.

TCL NXTFRAME TV (Foto: TCL)
Les også Søt musikk mellom B&O og TCL Nå er det offisielt: Den nye design-TV-en fra TCL - med lyd fra Bang & Olufsen - kommer i løpet av 2024.

Kommer med inkludert ramme, veggfeste og innebygde tilkoblinger

TCL NXTFRAME TV er hvit utvendig, men leveres også med en lys trefarget ramme som festes med magneter. I tillegg følger det med et «Flush Wall Mount» for montering på vegg. Bildefunksjonene inkluderer et et gratis kunstbibliotek, AI Art-funksjon og personlig fotogalleri.

Det er ellers verdt å merke seg at NXTFRAME har innebygde tilkoblinger direkte i skjermen – altså ingen separat One Connect Box med syltynn signal- og strømførsel, slik Samsung The Frame leveres med.

USA-utgaven av NXTFRAME kan også leveres med en stilig gulvsokkel med hjul som ekstrautstyr. Dermed kan vi nok sannsynligvis forvente et lignende oppsett på den europeiske modellen, som etter planen lanseres på IFA Berlin i september.

Les også Her er TCL 115QM891 Amerikanere som punger ut for TCLs nye 115-tommer TV, får en ekstra opplevelse med på kjøpet.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Nyhet!

LB+ Total uke

Tilgang til ALT innhold i en uke

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home i en måned

Populært!

LB+ Total 12 mnd

Tilgang til ALT innhold i et år (Mest å spare)

39,- / for 1 uke
49,- / for 30 dager
137,50 ,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Annonse

Store visjoner fra Hisense

Samsung viser årets TV- og projektornyheter på IFA

Sjekk hva TCL dro opp av hatten på IFA-messen

OLED-TV fra Hisense

"Alle" vil ha større enn 55 tommer

TCL lanserer ny storskjerm-TV i Norden

TCLs «The Frame»-konkurrent lansert i USA

Mer OLED, mindre LCD fra LG i fremtiden

Her er TCL 115QM891

Ser dette bildet kjent ut?

Mer premium-TV fra Samsung i 2024

Sjekk Samsungs grønnkledde design-TV

Scroll to Top