Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Samsung The Frame 2024: Dette er nytt

Samsung skifter ut sin mest populære TV - her er noen av forskjellene.

Skrevet av / 04.06.24 - 12:00
Samsung The Frame 2024: Dette er nytt

The Frame er Samsungs mest populære TV gjennom tidene. Helt siden introduksjonen i 2017 har den gått rett hjem hos interiørbevisste nordboere, takket være slank design, utskiftbare rammer og et smart veggfeste. Nå er 2024-modellen LS03D (“D” for 2024) her, og i løpet av noen få dager vil den finnes ute i butikkene. Derfor kan det være interessant å vite nøyaktig hva som er nytt og forandret siden forrige modell.

Samsung The Frame LS03D 2024. (Foto: Samsung)

Samsung The Frame 2024 (TQxxLS03D)

Den nye modellen har kanskje flydd litt under radaren hos enkelte, for Samsungs PR-avdeling ser ikke ut til å ha ikke lagt like mye vekt på denne som de nye Neo QLED og OLED-modellene. Men det kommer altså en ny modell, som dukket opp da vi sjekket dokumentasjonen på den nye Music Frame høyttaleren.

For å koble den nye bilderamme-høyttaleren til TV-lyden må du nemlig ha en Samsung TV eller lydplanke av nyere dato, og det er her 2024 The Frame LS03D kommer inn i bildet, som en av de første kompatible modellene. Dette har vært nødvendig, siden en del butikker også vil ha “pakkedeal” ved kjøp av The Frame og Music Frame sammen.

(Funksjonaliteten kommer også som en software-oppdatering til andre nyere Samsung-modeller i løpet av kort tid, men på LS03D er den tilgjengelig fra starten av).

Den nye generasjonen er ellers grunnleggende lik forgjengeren LS03B, som ble introdusert i 2022. TV-skjermen har samme fasong og fysiske mål, og leveres i de samme skjermstørrelsene (43-85 tommer). Den benytter også de samme utskiftbare rammene. Det er altså ikke snakk om noen designendringer.

Nye The Frame benytter også-  etter alt å dømme – samme type LCD-bildepanel og videoprosessor som før, med den samme matte overflaten (Matte Display) som motvirker gjenskinn. Ergo kan vi nok ikke forvente oss noen store forbedringer på bildekvaliteten.

Samsung har imidlertid sørget for å få den nye skjermen Pantone Validated, som betyr at fargegjengivelsen er ekstra korrekt fra fabrikk, slik at forskjellige fotografier og malerier gjengis nøyaktig i forhold til originalen. The Frame har også lyssensorer som korrigerer fargegjengivelsen i henhold til lysforhold i rommet.

no-the-frame-tq85ls03dauxxc-r-side--black-540465797 no-the-frame-tq85ls03dauxxc-r-perspective--black-540465791 no-the-frame-tq85ls03dauxxc-l-perspective--black-540465785 no-the-frame-tq85ls03dauxxc-front-black-540465779 no-the-frame-tq85ls03dauxxc-dynamic--black-540465773 no-the-frame-tq85ls03dauxxc-detail-black-540465769 no-feature-match-to-your-space-with-customizable-bezels-540465495 CES-Pantone-certification_dl6
<
>
(Foto: Samsung)

Art Streams

Siden The Frame er laget for å ligne en bilderamme, er muligheten til å vise bilder når TV-en er i standby en annen kjærkommen finesse. Du kan velge å vise egne bilder, men Samsungs egen Art Store kunstbutikk gir også tilgang til et bredt utvalg av malerier og kunstfotografier, som man kan velge å abonnere på.

2024-modellen får også en ny finesse kalt «Art Streams» som viser et slideshow av 20 forskjellige bilder hentet fra kunstbutikken. Denne skal gi bedre synlighet og variasjon, sammenlignet med å velge ut ett enkelt bilde av gangen.

Art Streams er en ny finesse på 2024-modellen, som veksler mellom ulike kunstverk fra Art Store. (Foto: Samsung)
Les også Her er Samsungs nye TV-modeller 2024: Full av AI-funksjoner 2024-serien byr på avanserte prosessorer og AI-teknologi for å ta hjemmeunderholdning til et nytt nivå.
Les også Her er Samsungs nye lydplanker Toppmodellen Q995D lover en heftig hjemmekino-opplevelse, men det finnes også noen slanke og interiørvennlige alternativer.

Pris og tilgjengelighet

Samsung The Frame LS03D 2024-modellen er tilgjengelig nå fra Samsungs hjemmeside og utvalgte forhandlere. Prisene starter markant høyere enn forgjengeren LS03B. I mellomtiden kan det derfor være mulig å gjøre et godt kjøp på 2022/2023-modellen før den går ut av sortimentet.

Priser fra Prisjakt.no:

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Samsung-TV ble knust

Apple TV med tvOS 18 får støtte for 21:9-format

Ny stor og billig TV fra Samsung

Elkjøp: Nå tar TV-salget av!

Samsung: Nå kommer den nye The Frame-modellen

TCL lanserer ny TV-modell med bred appell

Her er TCL C855

Her er TCLs "The Frame"-konkurrent

Her er Panasonics 2024 TV-modeller

Loewe OLED-TV er nå "Made in Germany"

Enorm 3D-skjerm fra LG

Her er Samsungs nye TV-modeller 2024: Full av AI-funksjoner

Scroll to Top