TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Netatmo lanserer et nytt Smart Home-merke

Omajin by Netatmo har som mål å gjøre smarthjem-produkter tilgjengelige for alle.

Skrevet av / 13.09.24 - 10:27
Netatmo lanserer et nytt Smart Home-merke

Franske Netatmo er kjent for sine brukervennlige smarthjem-produkter som overvåkningskameraer, alarmsystemer og videodørklokker. Men selv om Netatmos produkter er enkle å bruke, tror selskapet at hvis produktene ble enda mer tilgjengelige, ville flere brukere omfavne det smarte hjemmet.

Derfor lanserte franskmennene nå et nytt smarthjem-merke kalt «Omajin», og hvis du lurer på navnet, kan du se for deg en fransktalende person som med kraftig fransk aksent sier «Home Imagine» ….

De første produktene fra Omajin er en babyalarm, et solcelledrevet kamera, et overvåkningskamera for både innendørs og utendørs bruk, en videodørklokke og en smart stikkontakt.

Annonse

Babyalarmen er utstyrt med et vidvinkelkamera, nattesyn, gråtgjenkjenning og et roterende kamerahode. Den kan også fungere som nattlys og spille av vuggesanger eller hvit støy.

 

 

Omajin BabyCamera
(Foto: Omajin)

Overvåkningskameraet drives av solenergi og kan skille mellom mennesker og dyr. Det har 1080p nattsyn, en 105 dB sirene og et innebygd lys.

Det trådløse overvåkningskameraet har 2K-oppløsning, 140 graders synsvinkel og kan som nevnt brukes både innendørs og utendørs. Det kan skille mellom mennesker og kjæledyr og har et batteri som varer i flere måneder.

Les også Det er en god idé å gjøre det 'dumme' klimaanlegget smart Det ville vært flott hvis Netatmo Smart AC Controller hadde levd opp til våre forventninger, for ideen er god.

Videodørklokken har 2K+ oppløsning, nattsyn og en alarm på 85 dB. Den er IP65-sertifisert og har en batterilevetid på opptil 10 måneder.

Smartkontakten lar deg styre tilkoblede enheter via en mobilapp og har en timerfunksjon for å begrense strømforbruket.

Les også Netatmo Smart Indoor Camera er faktisk smart Vil man bare ha et kamera som ordner seg selv og gir deg den informasjonen du trenger, er dette rett valg.

Alle utendørsprodukter er enten IP55- eller IP65-sertifiserte. Produktene leveres med et SD-kort for lokal datalagring, og det tilbys også en europeisk skytjeneste for ytterligere lagring, men Netatmo er opptatt av å understreke at alle produktene kan brukes med full funksjonalitet uten abonnement.

(Foto: Omajin)

Pris og tilgjengelighet

Alle Omajin-produktene vil være tilgjengelige i løpet av september. Babyalarmen vil koste 1.029 kroner, det solcelledrevne kameraet vil koste 1.889 kroner, videodørklokken vil være tilgjengelig for 1.519 kroner, mens det trådløse kameraet vil koste 1.319 kroner. Til slutt vil du kunne få den smarte stikkontakten til 229 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Nyhet!

LB+ Total uke

Tilgang til ALT innhold i en uke

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home i en måned

Populært!

LB+ Total 12 mnd

Tilgang til ALT innhold i et år (Mest å spare)

39,- / for 1 uke
49,- / for 30 dager
137,50 ,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Annonse

Braun QuickStyle beskytter klærne dine

Sover du dårlig?

Nytt Smart Home-merke med brukervennlige produkter

Roterende Matter-hjul

Ny smart hub og kombinert skaft- og robotstøvsuger

Mova viser robotstøvsugere på IFA

Aqaras smarte dingser på IFA

Roborock feirer 10-årsjubileum med lanseringen av to nye robotstøvsugere

Nye taklamper fra Philips Hue

Anker har strømløsninger for alle behov

Flom av nye produkter fra SharkNinja

Mer energieffektive hvitevarer fra Samsung

Scroll to Top