TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

iRobot Roomba combo 10 Max + Autowash

Dockingstasjonen rengjør ikke bare robotstøvsugeren, men også seg selv

Skrevet av / 24.07.24 - 15:01
iRobot Roomba combo 10 Max + Autowash

Når vi testet den daværende toppmodellen Roomba Combo J9+ tidligere i år, var en av klagene våre at den ikke rengjorde selve moppen. Det ser ut til at iRobot har fått med seg kritikken, for i den nye iRobot Roomba Combo 10 Max + Autowash gjør den akkurat det. Men det ville bare være å ta igjen konkurrentene, så de går enda lenger. Den rengjør til og med rengjøringsstasjonen etter at moppen er vasket. Og du kan faktisk starte en selvrensende syklus når du synes det begynner å bli litt skittent.

Foto: iRobot

Med motroterende ruller og 100 prosent mer sugekraft, samt en sidebørste, skal den kunne håndtere støv, dyrehår og smuss. En teppesensor som øker sugekraften på tepper, og en skrubbende bevegelse i moppen gjør at den kan rengjøre mer effektivt. I motsetning til konkurrentene løfter den ikke bare moppen litt opp fra gulvet, men hever den til toppen for å sikre at den ikke drypper skittent vann på tepper.

Les også Blir bedre og bedre En robotstøvsuger med en prislapp som får meg til å dobbeltsjekke informasjonen to ganger. Dette må jo bare bli bra.

Den har selvfølgelig automatisk kartlegging av hjemmet og unngår glemte gjenstander på gulvet. Men den har også forbedret registrering av skitne områder og rengjør dem litt ekstra, akkurat som et menneske.

Annonse
(Foto: iRobot)

Men fremfor alt er det forbedringer i dockingstasjonen. Den tømmer automatisk smusset i en forseglet pose, fyller moppebeholderen og vasker og tørker moppekluten. Med «Autowash» rengjøres stasjonen også etter rengjøring av robotstøvsugeren. Du kan også be støvsugeren om å vaske moppen etter rengjøring av for eksempel badet, for å unngå spredning av bakterier.

Foto: iRobot

 

Ved å kombinere grundig testede innovasjoner som Auto-Retract-moppen, firetrinns rengjøringssystem, Dual Multi-Surface-børster og pålitelig objektunnvikelse med den nye AutoWash-dokkingstasjonen, gir Roomba Combo 10 Max kundene vår mest komplette løsning for effektiv støvsuging og dyp mopping av flere gulvtyper», sier Barry Schliesmann, produktsjef hos iRobot.

Også på innsiden skjer det ting for å øke kompatibiliteten med det smarte hjemmet. I løpet av årets siste kvartal vil en oppdatering gjøre Roomba combo 10 Max kompatibel med Matter-standarden og integrert med Apple Home.

Pris og tilgjengelighet 

iRobot Roomba combo 10 Max + Autowash kommer i salg fra midten av september for 18.499 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Nyhet!

LB+ Total uke

Tilgang til ALT innhold i en uke

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home i en måned

Populært!

LB+ Total 12 mnd

Tilgang til ALT innhold i et år (Mest å spare)

39,- / for 1 uke
49,- / for 30 dager
137,50 ,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Annonse

Aqaras smarte dingser på IFA

Roborock feirer 10-årsjubileum med lanseringen av to nye robotstøvsugere

Nye taklamper fra Philips Hue

Anker har strømløsninger for alle behov

Flom av nye produkter fra SharkNinja

Mer energieffektive hvitevarer fra Samsung

Smartere leilighetslåser fra Yale

Bosch Unlimited 7 kombivasker

Vannkokerens lavalampe

Kraftig skaftstøvsuger fra Dreame

Ambilight for de som ikke har Philips

Firedobbelt smart grilltermometer

Scroll to Top