TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

IFA 2024: SharkNinja lanserer mer enn 20 nye produkter

For første gang går Ninja inn på markedet for espressomaskiner, mens Shark er klar til å hjelpe dyreeiere som kjemper en ulige kamp mot hår og annen avføring.

Skrevet av / 05.09.24 - 12:57
IFA 2024: SharkNinja lanserer mer enn 20 nye produkter

Shark og Ninja er to merker fra samme selskap som hjelper til med alt fra matlaging til rengjøring. Og etter dagens pressekonferanse på IFA-messen for forbrukerelektronikk i Berlin, går SharkNinja også inn i kaffebrygging.

Ninja Luxe Café

Blant dagens mange nyheter – i alt 23 nye produkter, selv om ikke alle vil være tilgjengelige i danske butikker – var de to espressomaskinene Ninja Luxe Café Essential og Ninja Luxe Café Premier. Begge maskinene har Barista Assist Technology og Hands-free Dual Froth System, slik at du ikke trenger å gjette deg frem, slik du ellers kan være nødt til med andre halvautomatiske espressomaskiner. Basert på den valgte drikken anbefaler Ninja Luxe Café den optimale malingen, og under bryggingen justerer den både trykk og temperatur for å gi deg den perfekte koppen kaffe, lover SharkNinja.

Ninja Luxe Café
(Foto: Peter Gotschalk)

Maskinene gjør det enkelt å brygge kaffe av kafékvalitet – fra enkeltshots, dobbeltshots og firdobbeltshots til klassisk, fyldig filterkaffe eller iskaffe og kaldbrygget kaffe i størrelser fra 170 ml til 530 ml. Kaldpresset espresso brygges langsommere ved lavere temperatur og trykk, noe som gjør den mer kremet og mer smakfull.

Annonse

Ninja Double Stack SL300

Blant andre Ninja-nyheter bør nok også den nye versjonen av den populære Double Stack airfryeren nevnes. Den nye Ninja Double Stack 7,6L SL300 airfryer med to skuffer er blitt 25 % smalere uten at det har gått på bekostning av kapasiteten, ifølge SharkNinja.

Ninja Double Stack SL300
(Foto: Peter Gotschalk)

Hver skuff rommer 3,8 liter, og hvis du ønsker å tilberede svært forskjellige typer mat, kan du betjene de to skuffene hver for seg og for eksempel velge to forskjellige temperaturer og funksjoner. Det betyr imidlertid ikke at maten blir ferdig til forskjellige tider – SYNC-funksjonen sørger for at maten i begge skuffene blir ferdig samtidig.

Ninja Slushi

Ninja Slushi Frozen Drink Maker er allerede en stor suksess i USA, der den ble lansert tidligere i år, og nå kan europeiske forbrukere også nyte produktet, sa SharkNinja på pressekonferansen.

Ninja Slushi
(Foto: Peter Gotschalk)

Ninja Slushi kan lage frosne drinker på 30 minutter, og maskinen trenger ikke is. I stedet er det den såkalte RapidChill-teknologien som gjør jobben. Det er bare å helle væske i den lettfyllte beholderen, velge ett av de fem forhåndsinnstilte programmene, og på bare 30 minutter er den frosne drikken klar.

Shark PowerDetect

Når vi forlater kjøkkenet, skifter selskapets produkter navn til Shark, og SharkNinja har lansert et utall nye støvsugere i den såkalte Shark PowerDetect-serien, som omfatter både skaft- og robotstøvsugere.

Begrepet «PowerDetect» refererer til at alle de nye støvsugerne kan oppdage smuss og øke sugeeffekten etter behov.

 

De nye batteridrevne pinnestøvsugerne – Shark PowerDetect Cordless Vacuum (IP1251) og Shark PowerDetect Clean & Empty Cordless Vacuum (IP3251) – leveres begge med et DuoClean Detect-munnstykke, som er designet for å fungere både forover og bakover for raskere rengjøring.

Shark PowerDetect Clean & Empty trådløs støvsuger har en base som automatisk lades opp og tømmer smuss etter støvsuging, slik at du ikke trenger å håndtere smuss i opptil 45 dager om gangen.

Shark Power Detect
(Foto: Peter Gotschalk)

Når det gjelder de tre nye robotstøvsugerne, kommer de alle med såkalt NeverStuck-teknologi, slik at roboten automatisk hever seg for å bevege seg over hindringer og krysse terskler. Alle robotene bruker også 360-graders LiDAR for å navigere rundt i hjemmet.

Shark PowerDetect NeverTouch Pro 2-i-1 selvtømmende, selvfyllende og selvrensende robotstøvsuger og -mopp (ja, det ER et langt produktnavn) leveres med en base der støvsugeren automatisk tømmer smusset, fylles med vann, blir rengjort og moppen blir tørket. Shark PowerDetect selvtømmende robotstøvsuger har de samme funksjonene, men leveres uten mopp.

 

Shark Power Detect Never Touch
(Foto: Peter Gotschalk)

Shark StainStriker HairPro Pet

Sist, men ikke minst, lanserte SharkNinja et nytt produkt for kjæledyreiere kalt Shark StainStriker HairPro Pet Stain Remover and Carpet Cleaner. Den kompakte, bærbare enheten kan fjerne gjenstridige flekker og pels uten bruk av varme eller forbehandling, lover produsenten.

Hår og pels føres direkte via et separat håroppsamlingsfilter til skittenvannstanken for å hindre at hår blokkerer maskinen, vikler seg inn i børsten eller samler seg i klumper på gulvet.

Shark Stain Striker
(Foto: Peter Gotschalk)

Produktet benytter Sharks egenutviklede serie med doble rengjøringsløsninger som aktiveres ved kontakt med hverandre.

SharkNinja har ikke oppgitt spesifikke priser eller informasjon om tilgjengelighet for de mange nye produktene, men ber bare forbrukerne om å holde øye med www.ninjakitchen.eu og www.sharkclean.eu.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Nyhet!

LB+ Total uke

Tilgang til ALT innhold i en uke

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home i en måned

Populært!

LB+ Total 12 mnd

Tilgang til ALT innhold i et år (Mest å spare)

39,- / for 1 uke
49,- / for 30 dager
137,50 ,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Annonse

Sover du dårlig?

Nytt Smart Home-merke med brukervennlige produkter

Roterende Matter-hjul

Ny smart hub og kombinert skaft- og robotstøvsuger

Mova viser robotstøvsugere på IFA

Aqaras smarte dingser på IFA

Roborock feirer 10-årsjubileum med lanseringen av to nye robotstøvsugere

Nye taklamper fra Philips Hue

Anker har strømløsninger for alle behov

Flom av nye produkter fra SharkNinja

Mer energieffektive hvitevarer fra Samsung

Smartere leilighetslåser fra Yale

Scroll to Top