Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Rask og stillegående espressomaskin fra Philips

Versuni har lansert den helautomatiske espressomaskinen Philips 5500 LatteGo, som er raskere og mer stillegående enn sin forgjenger - og tilbyr 20 forhåndsinnstilte kaffedrikker.

Skrevet av / 30.05.24 - 11:56
Rask og stillegående espressomaskin fra Philips

Med den nye Philips 5500 LatteGo kan du nyte 20 varme og kalde kaffedrikker, fra espresso, latte og cappuccino til iskaffe, ved å trykke på en knapp. Selskapet sier at de har kalibrert bryggesystemet slik at selv iskaffe får den samme deilige smaken som varme kaffedrikker.

Det innebygde LatteGo-melkesystemet sies å skape silkemykt melkeskum med et tastetrykk, selv med plantebaserte drikker, og med bare to deler (og ingen slanger) kan melkesystemet enkelt rengjøres i oppvaskmaskinen eller under springen.

Rask og stille

Den nye QuickStart-funksjonen gjør at maskinen varmes opp raskere enn forgjengeren, og den nye SilentBrew-teknologien, med lydisolering og lydløs kverning, sies å redusere støynivået med 40 % sammenlignet med tidligere Philips-modeller.

Maskinen er utstyrt med en keramisk kaffekvern, og du kan finjustere malingsgraden i 12 trinn fra fin til grov.

På displayet kan du velge en oppskrift og justere styrken, kaffemengden og melkevolumet – og hvis du vil ha mer smak, kan du bruke ekstra-shot-funksjonen. Og via Philips HomeID-appen kan du få tilgang til drikkeoppskrifter med trinnvise instruksjoner.

Pris og tilgjengelighet

Philips 5500 LatteGo (EP5547/90) er tilgjengelig nå og koster 8999 kroner.

Les også Espresso med et enkelt sveip Versuni har lansert Philips Baristina-kaffemaskinen, som lager espresso med et enkelt sveip over portafilteret.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Kjøle-/fryseskap med 438 fargekombinasjoner

Sov bedre med Philips Hue

Fargerik musikk fra Wiz

Husqvarnas robotgressklipper får solcellelading

Denne airfryeren er en dobbeldekker

Enklere hverdag med Yales smarte kodehåndtak

Budsjettvennlig airfryer med vindu

Plassbesparende kjøleskap og frysere fra Miele

Videreutviklet espressomaskin

Styr terrassedøren via Matter

Webers flaggskipgriller blir smarte

Pizzaovn med roterende stein

Scroll to Top