TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Xiaomi Mix Flip kommer til Europa

Med ytelse i toppklassen og et overlegent kamera, bør Xiaomis flipptelefon vinne kampen mot Samsung Galaxy Z Flip 6.

Av / 27.09.24 - 09:34
Xiaomi Mix Flip kommer til Europa

I Kina ble den utsolgt nesten umiddelbart etter lanseringen i juli, fortalte markedssjefen fra Xiaomi fra scenen under Xiaomis store lanseringsevent i Berlin. På scenen avslørte hun også at Xiaomis klapptelefon, Xiaomi Mix Flip, nå lanseres globalt og derfor også blir tilgjengelig i europeiske land.

Og selv om «Samsung» ikke ble nevnt, var det ikke vanskelig å gjette seg til at Xiaomi har den koreanske elektronikkgiganten og Galaxy Z Flip 6-klapptelefonen i tankene. Det er ikke tvil om hvem den kinesiske mobilprodusenten ønsker å kapre markedsandeler fra med Xiaomi Mix Flip.

Les også Nye Xiaomi-mobiler med Leica og MediaTek Produsenten lover høy ytelse, flott bildekvalitet og AI-integrasjon.

Som en del av presentasjonen sammenlignet Xiaomi sin Mix Flip med en flipptelefon «fra et konkurrerende selskap», og understreket at Mix Flips 4,01-tommers ytre skjerm er «ultra stor» og større enn konkurrentens 3,4-tommers skjerm. Xiaomi tilbyr også 67 watt hurtiglading for batteriet på 4.780 mAh, der «konkurrenten» må nøye seg med 25 watt lading for et batteri på 4.000 mAh.

Alt i alt ser det ut til at Xiaomi ikke har spart på noe når det gjelder spesifikasjonene til den nye sammenleggbare telefonen.

Xiaomi Mix Flip
Xiaomi Mix Flip vil være tilgjengelig i lilla og svart. (Foto: Peter Gotschalk)

I tillegg til den nevnte 4,01″ frontskjermen, har Xiaomi Mix Flip en 6,86″ sammenleggbar skjerm med 1,5K oppløsning, 120 Hz oppdateringsfrekvens og en maksimal lysstyrke på 3000 nits. En Snapdragon 8 Gen 3-prosessor med innebygd kjøling sitter under skjermen, og mobilen er også utstyrt med doble Leica-kameraer med 50 Mp vidvinkel- og 50 Mp teleobjektiver.

Annonse

Pris og tilgjengelighet

Xiaomi Mix Flip kommer med Android 14 og Xiaomis eget HyperOS-grensesnitt og vil være tilgjengelig i lilla og svart. Salgsprisen vil være €1,299 for en modell med 12 GB RAM og 512 GB innebygd lagringsplass.

Xiaomi har informert L&B Home om at det ikke foreligger planer om å introdusere Xiaomi Mix Flip på det norske markedet.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Oura Ring 4 med betydelige forbedringer

Xiaomi lanserer klapptelefon og erklærer krig mot Samsung

Samsung oppgraderer Fan Edition-serien med Galaxy S24 FE

Nye Xiaomi-mobiler med Leica og MediaTek

HarmonyOS står nå på egne bein

Xiaomi nummer 2 i august

Huaweis nye klokkegenerasjon

Android 15 er på vei

Opplev musikk med andre sanser

iOS 18 er klar til nedlasting

Gemini Live for alle

Sony Xperia får KI-bilderedigering

Scroll to Top