Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Vi har prøvd iPhone 6S

Så bra fungerer 3D Touch i virkeligheten.

Skrevet av / 10.09.15 - 11:03
Vi har prøvd iPhone 6S

Nye iPhone-modeller har selvsagt blitt oppgradert på innsiden, fått raskere prosessor og kraftigere kamera. Men det mest interessante er likevel «force touch»-funksjonen, lånt fra Apple Watch, men i en mer avansert versjon kalt «3D Touch».

iphone 6s 3d touch

Det handler rett og slett om at hardere trykk fungerer omtrent som et høyreklikk på datamaskinen. Man kan få opp innstillinger eller hurtigmenyer for det man holder fingeren over. Fra hjemmeskjermen kan man for eksempel få en rask oversikt over innboksen eller raskt skrive en ny epost.

https://www.youtube.com/watch?v=ZoM8tJrISW0

Som filmen over viser kan man også se favorittkontakter fra telefonappen eller ta en rask selfie med kameraet. Apper som er tilpasset for dette er for eksempel Facebook og Instagram.

Da vi fikk prøve selv var det forbausende hvor godt det funker. Man manøvrerer seg raskere ved å kunne gjøre mer uten å måtte åpne appen og lete blant knapper og menyer. Dette er faktisk så bra at det kjennes irriterende å måtte gå tilbake til en gammel iPhone.

iphone 6s video

Ikke nok med at det nye kameraet i iPhone 6S kan filme i 4K-oppløsning, det er også kraftig nok til å kunne redigere video direkte på mobilen.

iphone 62 rose gold

Den nya «rose gold»-fargen er faktiskt finere i virkeligheten enn man skulle tro.

iphone 6s stand
De nye ladestasjonene er tilgjengelig i samme farger som mobilene.

Les mer fakta om nye iPhone 6S og iPhone 6S Plus her

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top