TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

HyperJuice sparer plass i bagasjen

Med HyperJuice kan du lade opptil fire enheter samtidig

Skrevet av / 17.08.24 - 10:00
HyperJuice sparer plass i bagasjen

Hvis du trenger strøm til mange dingser når du er på farten, holder det ikke med én lader. Og ofte tar ladere til bærbare datamaskiner mye plass.

Targus, som i lang tid har laget nerdetilbehør som PC-vesker, har kommet med en plassbesparende løsning, via Hyper-merket sitt.

Den nye HyperJuice GaN-serien kan lade opptil fire enheter samtidig – og med en samlet effekt på opptil 100 watt. Takket være ny halvlederteknologi har man også lykkes med å gjøre adapteren mer kompakt, uten at det har gått på bekostning av ytelse eller strømkapasitet.

Annonse

Laderne er tilgjengelige i en 70 W-versjon med tre USB-strømuttak og en 100 W-versjon med fire uttak. Og når du reiser utenlands, er det ikke nødvendig å kjøpe en adapterplugg. Den leveres med utskiftbare plugger som fungerer med stikkontakter i over 150 land.

Laderne tilpasser seg i sanntid for å levere optimal strøm til hver enhet med intelligent hurtiglading, noe som betyr at de leverer varierende mengder strøm avhengig av enhetens behov, opp til maksimal effekt for hver port.

(Foto: Hyper)

Hva er GaN?

GaN (galliumnitrid) er et halvledermateriale som er mer energieffektivt enn tradisjonelle silisiumbaserte halvledere, noe som gjør det mulig å lage ladere med høyere effekt på mindre plass. Galliumnitrid er også halvledermaterialet som brukes i blå lysdioder.

(Foto: Hyper)

Tilgjengelighet og pris

Laderne kan kjøpes nå.

HyperJuice GaN 70W koster 780 kroner
HyperJuice GaN 100W koster 1.100 kroner

Mer info: Targus

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sony Xperia får KI-bilderedigering

Det Apple ikke sa på tirsdag: Opptil 45 watts lading

Huawei lanserer tredelt brettbar mobil

Din nye iPhone 16 får ikke Apple Intelligence

Nå kommer Bluetooth 6

Ingen store iPhone-overraskelser fra Apple

Ny Apple Watch 10

Hvor er laderen?

Honor lanserer den tynneste sammenleggbare smarttelefonen hittil

Reparerbar og ombyggbar mobil

Ny oppdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke lenger skru opp og ned volumet med iPhone

Scroll to Top