TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Sony Xperia 5 VI: Bilder avslører manglende kameraknapp

Etter en lekkasje spekuleres det om Sonys kommende smarttelefon.

Skrevet av / 18.07.24 - 11:51
Sony Xperia 5 VI: Bilder avslører manglende kameraknapp

Et bilde av et angivelig deksel til den kommende Sony Xperia 5 VI har avslørt potensielle designendringer. Det skriver GSMArena.

Ifølge lekkasjen kan Xperia 5 VI mangle den dedikerte kameraknappen, som har vært et kjennetegn på Sonys smarttelefoner. Dette ville være en betydelig endring fra forgjengeren, Xperia 5 V, og det nåværende flaggskipet, Xperia 1 VI, som begge har knappen.

Lekkasjen kommer fra den tyske nettbutikken Alza og avslører også noen andre interessante detaljer.

Annonse

Blant annet ser det ut til at Zeiss-merket mangler på kameraringene. Dette betyr imidlertid ikke nødvendigvis at samarbeidet med Zeiss er avsluttet; navnet kan bli lagt til i den endelige versjonen.

På illustrasjonen som viser høyre side av telefonen, kan du tydelig se at den dedikerte kameraknappen ikke er å finne. (Foto: Alza)

Ellers er knappene og portene på enheten nesten identiske med forgjengeren, med unntak av på høyre side, der den dedikerte utløserknappen til kameraet mangler under fingeravtrykksskanneren.

SonyXperia5V_kamera
<
>
På bildet av Sony Xperia 5 V er Zeiss-logoen tydelig synlig under den nedre kameraringen. På illustrasjonen av den kommende Xperia 5 VI mangler Zeiss-navnet.

Sony Xperia 5 V kom på markedet i september i fjor. Hvis Sony følger samme tidsplan i år, kan vi forvente å høre de første offisielle detaljene om Xperia 5 VI fra Sony i løpet av de kommende ukene.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Reparerbar og ombyggbar mobil

Ny oppdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke lenger skru opp og ned volumet med iPhone

Samsungs nye sammenleggbare mobiler er en stor flopp

Motorola lanserer to nye rimelige modeller i Edge-familien

Garmin fēnix får AMOLED-skjerm

Nye detaljer om iPhone 16 Pro og 16 Pro Max

Årets mest rosa mobil

ZTE K1 Pro smartklokke for barn

Rimelig treningsarmbånd fra Xiaomi

Lad alle dingsene dine samtidig

Lad mobilen på fire og et halvt minutt

Scroll to Top