TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Snart kan du flytte alle bildene dine fra Google til iCloud

Nytt verktøy gjør det mye enklere å flytte bilder fra Google til Apples fototjeneste.

Skrevet av / 12.07.24 - 14:45
Snart kan du flytte alle bildene dine fra Google til iCloud

Takket være et nytt verktøy utviklet av Data Transfer Project, vil det snart bli mye enklere å flytte alle bildene dine fra Google Foto til Apple iCloud.

Prosjektet er et samarbeid mellom Google, Facebook, Microsoft, Twitter og Apple, og har som mål å gjøre det mulig å overføre data på tvers av plattformer. Dette uten å måtte laste ned alt til datamaskinen og deretter laste det opp til ønsket tjeneste. I stedet overføres alt til skyen og du slipper den manuelle jobben.

I et blogginnlegg beskrives det hvordan Apple og Google har utviklet verktøyet sammen. Tidligere har de utviklet et verktøy for å gjøre det motsatte, som beskrevet i Apples supportdokument. Dette gjør tjenesten komplett, med overføringer begge veier.

Annonse
Les også Googles AI fantiserar fram spill Hvordan ser et spill ut hvis dette er et stillbilde fra det? Genie kan svare på det.

Når den lanseres må man logge seg inn i Google Takeout og følge instruksjonene videre. Det er allerede mulig å eksportere bilder til Flickr, Microsoft OneDrive og SmugMug. Og snart kommer iCloud Photos. Når du har valgt iCloud, logger du inn med AppleID og autoriserer Google til å legge til bilder i iCloud.

Apple understreker at alle bildene dine vil forbli på Google Foto, det er en kopiering, ikke en flytting. Det er ikke nødvendig å laste ned noe til datamaskinen din. Avhengig av hvor mange og hvor store bilder og videoer du overfører, kan prosessen ta alt fra noen timer til flere dager.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Reparerbar og ombyggbar mobil

Ny oppdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke lenger skru opp og ned volumet med iPhone

Samsungs nye sammenleggbare mobiler er en stor flopp

Motorola lanserer to nye rimelige modeller i Edge-familien

Garmin fēnix får AMOLED-skjerm

Nye detaljer om iPhone 16 Pro og 16 Pro Max

Årets mest rosa mobil

ZTE K1 Pro smartklokke for barn

Rimelig treningsarmbånd fra Xiaomi

Lad alle dingsene dine samtidig

Lad mobilen på fire og et halvt minutt

Scroll to Top