TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Realme SuperSonic Charge lader mobilen din med 320 W

Lei av å vente i en evighet på at mobilen skal lade? Realmes lommekanon lader lynraskt!

Skrevet av / 16.08.24 - 14:50
Realme SuperSonic Charge lader mobilen din med 320 W

Å lade opp mobilen raskest mulig er ikke en olympisk gren. Men hvis det hadde vært det, ville kinesiske Realme (et datterselskap av Oppo) stukket av med gullet.

Denne uken demonstrerte de sin såkalte SuperSonic Charge-teknologi, som lader mobiltelefonen med 320 watt. Konkurrenten Redmi hadde tidligere effektrekorden med 300 watt.

Med Realmes ladeteknologi trenger du ikke lenger å bekymre deg for mobilens batteritid. For hvis mobilen din skulle gå tom for strøm midt på dagen, er det fort gjort å lade batteriet på nytt. Under demonstrasjonen tok det kun 4 minutter og 30 sekunder å lade opp et mobilbatteri på 4400 mAh. Det ved hjelp av laderen som Realmi har gitt det passende navnet «Pocket Cannon». Og hvis du skulle ha skikkelig dårlig tid, kan to minutters lading få batteriet opp til 50 %.

Annonse

Det var ikke klart hvilken Realme- mobil som ble brukt til demonstrasjonen.

Realmes demonstrasjon er imponerende, men det krever selvfølgelig at mobiltelefonen tåler den rekordhøye hastigheten. Power Cannon er kompatibel med flere forskjellige ladeprotokoller, inkludert UFCS, som støtter opptil 320 W, samt PD og SuperVOOC. Laderen kan også lade den bærbare datamaskinen, men da med en lavere effekt på 65 watt.

Kilde: GSMArerena

(Foto: Realme)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sony Xperia får KI-bilderedigering

Det Apple ikke sa på tirsdag: Opptil 45 watts lading

Huawei lanserer tredelt brettbar mobil

Din nye iPhone 16 får ikke Apple Intelligence

Nå kommer Bluetooth 6

Ingen store iPhone-overraskelser fra Apple

Ny Apple Watch 10

Hvor er laderen?

Honor lanserer den tynneste sammenleggbare smarttelefonen hittil

Reparerbar og ombyggbar mobil

Ny oppdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke lenger skru opp og ned volumet med iPhone

Scroll to Top