TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

OnePlus bekrefter: Neste mobil heter OnePlus 8T

Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.

Av / 23.09.20 - 12:06
OnePlus bekrefter: Neste mobil heter OnePlus 8T

OnePlus 8T heter den nye premium smarttelefonen fra OnePlus, som vil bli vist frem for første gang noensinne på et digitalt lanseringsevent den 14. oktober kl 16:00.

Det skriver OnePlus i en pressemelding, som dermed bekrefter både navn og lanseringstidspunkt for den kommende OnePlus-smarttelefonen, som vi har skrevet om både her og her.

Les også Her er toppmobilen du bør kjøpe akkurat nå OnePlus 8 Pro er den beste mobilen vi noensinne har testet. Her er den nye standarden andre produsenter skal prøve å slå.

Den nye OnePlus 8T er basert på OnePlus 8-serien, som ble lansert tidligere i år, og vil med ny og forbedret teknologi ta brukeropplevelsen til nye høyder, skriver OnePlus videre.

“I OnePlus undersøker vi hele tiden mulighetene for å få den nyeste teknologien ut til våre tech-begeistrede brukere, så fort vi er sikre på at det møter våres høye standarder. Med OnePlus 8T pusher vi igjen grensene for oss selv i å skape den ultimate brukeropplevelsen – bl.a. takket være nye funksjoner, som vi gleder oss til å kunne vise for første gang i en OnePlus-enhet. Jeg er sikker på at OnePlus 8T vil overgå forventningene enda en gang og levere uovertruffen flaggskipsopplevelse,» sier Pete Lau, grunnlegger og CEO i OnePlus ifølge OnePlus’ pressemelding. 

Delta på eventet online

Det globale OnePlus 8T lanseringseventet vil bli livestreamet den 14. oktober kl 16:00. Alle har mulighet til å delta virtuelt på farten eller fra sofaen på https://www.oneplus.com/launch.

Annonse

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Å nei, Samsung One UI 7 kommer ikke før i 2025

Oura Ring 4 med betydelige forbedringer

Xiaomi lanserer klapptelefon og erklærer krig mot Samsung

Samsung oppgraderer Fan Edition-serien med Galaxy S24 FE

Nye Xiaomi-mobiler med Leica og MediaTek

HarmonyOS står nå på egne bein

Xiaomi nummer 2 i august

Huaweis nye klokkegenerasjon

Android 15 er på vei

Opplev musikk med andre sanser

iOS 18 er klar til nedlasting

Gemini Live for alle

Scroll to Top