Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Mer enn ny iPhone 9. september?

Apple lader opp til stor lansering i San Francisco neste uke.

Skrevet av / 31.08.15 - 19:44
Mer enn ny iPhone 9. september?

At Apple viser frem sine nye iPhone-modeller uken etter IFA-messen i Berlin har nærmest blitt en tradisjon. Derfor ble vi ikke overrasket da det kom en (som vanlig hemmelighetsfull) invitasjon i innboksen. Men Apple ser ut til å ha noe større i gjære…

Bill Graham Civic auditorium-seating-år1

Normalt inviteres europeisk presse til en mindre samling i Berlin, men denne gangen har Apple pressen (alt som kan krype og gå av teknojournalister) til San Francisco. De har attpåtil leid Bill Graham Civic Auditorium som rommer hele 7000 mennesker. Så det er åpenbart snakk om en større lansering.

hei siri

Midtpunktet for lanseringen ser ikke bare ut til å være iPhone, men også Siri. Sannsynligvis vil det dreie seg om en bedre integrering av Siri i iOS9 og søkefunksjonen, som også kan finne informasjon fra apper.

Det er også sannsynlig at man vil vise frem den nye og forbedrede Apple TV, som også kjører iOS9. Den vil i følge ryktene få en helt ny interaktiv fjernkontroll med mikrofon, slik at du kan styre mediaspilleren med stemmen.

Når det gjelder den nye iPhone-modellen, forventes denne å ha et chassis laget av mer robust aluminium, en A9-prosessor, 2 GB internt minne, handlinger av touch og et forbedret kamera.

Det ventes også at Apple vil vise frem det nye mobile operativsystemet iOS9, samt watchOS 2 til Apple Watch.

 gi oss et hint

Dessverre kan ikke Siri på iPhone røpe noen detaljer om eventet.

apple.com

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top