TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Luxe: Nytt aktivitetsarmbånd fra Fitbit

Fitbit lanserer nå Luxe, et praktisk og stilig aktivitetsarmbånd som skal hjelpe deg med å ta godt være på helse og velvære.

Av / 20.04.21 - 10:47
Luxe: Nytt aktivitetsarmbånd fra Fitbit

I tillegg til sunnhets- og fitnessfunksjonene aktivitet, søvn og stressnivå har det nye Luxe fra Fitbit også funksjoner som alarm, stoppeklokke og nedtelling. Man kan sette på påminnelser når det er på tide å legge seg, eller en ikke-forstyr-modus når man trenger fult fokus.

Ifølge Fitbit er Luxe designet til å gi deg en komplett oversikt over egen helse. Det elegante aktivitetsarmbåndet skal gi deg motivasjon og støtte for å holde deg sunn, med verktøyer som stresshåndtering, aktivitetsmåling og søvnsporing.

Luxe gir deg også tilgang til viktige sunnhetsopplysninger via Health Metrics Dashboard i Fitbit-appen. Her får man hjelp til å identifisere viktige endringer som økt stress eller utmattelse. Man kan også få innsikt i pustefrekvens, variasjon i hjerterytme, hvilepuls og måling av temperaturvariasjoner i huden.

Luxe er selskapets første aktivitetsarmbånd med fargeskjerm og har merkets tynneste touch-skjerm. Ifølge Fitbit skal Luxe sin enkle og intuitive swipe- og trykkfunksjoner gi deg enkel tilgang til daglige statistikker, varslinger samt sunnhets- og fitnessfunksjoner. Aktivitetsarmbåndet skal angivelig ha opptil fem dagers batteritid.

«De siste årene har det blitt viktigere enn noengang å ha oversikt og kontroll over helsa. Derfor er det viktig for Fitbit å lage innovative verktøyer som kan hjelpe deg med å holde både mental og fysisk helse på topp. Med Luxe har vi gjort store teknologiske fremskritt og skapt et stilig og flott designet aktivitetsarmbånd proppet med avanserte funksjoner, som tidligere kun var tilgjengelige på våre smart-klokker,» sier James Park, grunnlegger og CEO i Fitbit.

Annonse
Luxe kan kombineres med et bredt utvalg av tilbehør, blant annet en luksuriøs reim fra det amerikanske smykkemerket gorjana. (Foto: Fitbit)

Stresshåndtering og mindfulness

Undersøkelser viser at over halvparten av oss opplever både fysisk og mentalt stress under koronaepidemien. Med Luxe putter Fitbit for første gang sine stresshåndteringsverktøy i et aktivetsarmbånd.

Luxe kommer med et seks måneders abonnement på Fitbit Premium for dyptgående analyse av egne data. Fitbit Premium gir deg muligheten til å følge dine egne personlige mønstre, og forteller deg når det oppstår endringer i mønsteret.

Luxe byr bl.a. også på Deepak Chopras Mindful Method som skal hjelpe deg med å håndtere stress, samt Fitbit Sleep Score som skal hjelpe deg med å forstå egen søvnkvalitet over tid. Den har også kroppsscanning som skal få deg til å komme ned i omdreininger for å redusere tiden det tar å sovne.

Fitbits stresshåndteringsmåling gir deg en daglig vurdering av kroppens evne til at håndtere stress basert på aktivitetsnivå, søvn og hjertefrekvens. (Foto: Fitbit)

Priser og tilgjengelighet

Luxe er kompatibel med både Android- og iOS-mobiltelefoner samt Google Fast Pair og blir tilgjengelig på fitbit.com i løpet av våren.

  • Pris: 1.599 kr
  • Special edition (med gorjana-design): 2.099 kr.
  • Tilbehør (forskjellige reimer) fra: 299 kr.

 

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Oura Ring 4 med betydelige forbedringer

Xiaomi lanserer klapptelefon og erklærer krig mot Samsung

Samsung oppgraderer Fan Edition-serien med Galaxy S24 FE

Nye Xiaomi-mobiler med Leica og MediaTek

HarmonyOS står nå på egne bein

Xiaomi nummer 2 i august

Huaweis nye klokkegenerasjon

Android 15 er på vei

Opplev musikk med andre sanser

iOS 18 er klar til nedlasting

Gemini Live for alle

Sony Xperia får KI-bilderedigering

Scroll to Top