TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

IFA 2024: Honor lanserer sammenleggbar Magic V3 i Europa

Her er telefonen som vil overbevise deg om at sammenleggbare mobiler er fremtiden.

Skrevet av / 06.09.24 - 10:08
IFA 2024: Honor lanserer sammenleggbar Magic V3 i Europa

Honor Magic V3 ble lansert i Kina i juli, bare dager etter den sammenleggbare Samsung Galaxy Z Fold 6, men europeiske Honor-fans har måttet vente helt til i dag på å få bekreftet at Honors supertynne, sammenleggbare telefon også vil være tilgjengelig i europeiske butikker.

Honor presenterte telefonen på en stor pressekonferanse på elektronikkmessen IFA 2024 i Berlin, der Honor-sjef George Zhao gjorde et poeng av å understreke alle forskjellene mellom Honor Magic V3 og den største konkurrenten på markedet, Galaxy Z Fold 6.

Honor Magic V3
Honor Magic V3 er for tiden verdens tynneste sammenleggbare smarttelefon. Den måler bare 9,2 mm når den er brettet sammen (Foto: Peter Gotschalk)

Først og fremst, forklarte han, er Magic V3 den tynneste sammenleggbare smarttelefonen noensinne. Den måler bare 9,2 mm når den er brettet (til sammenligning måler Galaxy Z Fold 6 12,1 mm) og 4,35 mm når den er brettet ut. Vekten er 226 gram.

Annonse

Den sammenleggbare OLED skjermen er 7,92» med en oppløsning på 2344 x 2156 piksler, en maksimal lysstyrke på 1600 nits og en dynamisk oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Den ytre OLED-skjermen er 6,43» (noe som gir Magic V3 en større ytre skjerm enn skjermen på Samsung Galaxy S24) med en oppløsning på 2376 x 1060 piksler og en dynamisk oppdateringsfrekvens på opptil 120 Hz.

Honor Magic V3
Den sammenleggbare OLED-skjermen måler 7,92» (Foto: Peter Gotschalk)

Under skjermen er Honor Magic V3 utstyrt med en Snapdragon 8 Gen 3-prosessor, 12 GB RAM og 512 GB innebygd lagringsplass. Den har også et 5,150 mAh batteri som kan lades med opptil 65 watt eller trådløst med opptil 50 watt.

Kameraet består av tre objektiver: 50 Mp vidvinkel (Sony IMX906, f/1.6), 40 Mp 112° ultravidvinkel med optisk bildestabilisering og til slutt et 50 Mp periskop-teleobjektiv med LiDAR og 3,5x optisk zoom. I tillegg er det to separate frontkameraer i den sammenleggbare og ytre skjermen, begge på 20 Mp.

Honor Magic V3
Mens frontskjermen er på 6,43» – og i et relativt bredt format som gjør den virkelig brukbar som smarttelefonskjerm. (Foto: Peter Gotschalk)

Honor Magic V3 har mange av de samme, delvis AI-drevne, kamerafunksjonene som Honor Magic6 Pro og Honor 200 Pro . Disse inkluderer Harcourt-portrettfunksjonen og «AI Motion Sensing Capture», som bruker bevegelsesdeteksjon for automatisk å ta bilder når en person for eksempel hopper eller beveger seg.

Andre AI-alternativer inkluderer den samme live-oversettelsesfunksjonen som vi kjenner fra Galaxy Z Fold 6, der telefonen oversetter det du sier i sanntid, og personen du snakker med kan både lytte til oversettelsen og lese den på den ytre skjermen.

Honor Magic V3
Honor Magic V3 er tilgjengelig i tre farger, inkludert Reddish Brown. (Foto: Peter Gotschalk)

Pris og tilgjengelighet

Honor Magic V3 kommer i tre farger, rødbrun, grønn og svart, til en pris på EUR 1 999. Nøyaktig dato og pris i Danmark er ennå ikke kjent.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sony Xperia får KI-bilderedigering

Det Apple ikke sa på tirsdag: Opptil 45 watts lading

Huawei lanserer tredelt brettbar mobil

Din nye iPhone 16 får ikke Apple Intelligence

Nå kommer Bluetooth 6

Ingen store iPhone-overraskelser fra Apple

Ny Apple Watch 10

Hvor er laderen?

Honor lanserer den tynneste sammenleggbare smarttelefonen hittil

Reparerbar og ombyggbar mobil

Ny oppdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke lenger skru opp og ned volumet med iPhone

Scroll to Top