TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Huawei Watch GT 5 og GT 5 Pro lansert

Stilige klokker med bedre sensorer enn noen gang og imponerende batterilevetid.

Skrevet av / 20.09.24 - 10:07
Huawei Watch GT 5 og GT 5 Pro lansert

Det er bare et år siden vi fikk se Huawei Watch GT 4, og nå er det klart for oppfølgeren. I tillegg til forventede oppgraderinger får vi ikke bare den vanlige GT-modellen, men endelig også en Pro-modell. Huawei lanserer også en meget lekker utgave av Ultimate-klokken.

Foto: Jonas Ekelund, L&B Home

GT 5 har nytt design med en mer kantete ramme for en tøff look. Innvendig har den oppdaterte sensorer som, takket være smart optisk teknologi, ikke forstyrrer hverandre og dermed oppnår betydelig bedre nøyaktighet i målingene. Det samme gjelder GPS-funksjonen, som med nye antenner er veldig nær de bransjeledende konkurrentene. Og selvfølgelig er programvaren oppgradert, slik at du kan holde enda bedre oversikt over helsen og kondisjonen din. Du kan lese alt du vil vite om klokken senere i dag når vi slipper vår test.

Foto: Jonas Ekelund, L&B Home

Huawei gir deg nå en nydelig grønn variant av Ultimate-klokken. Den har også fått golfmodusen fra GT 5 og har en eksklusiv eventyrmodus for de som liker å være ute i naturen. Den holder oversikt over terrenget og hjelper deg tilbake til utgangspunktet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å gå deg vill.

Huawei lanserer også Health+-tjenesten globalt, som holder øye med helsen din og hjelper deg med å nå treningsmålene dine. Når du kjøper en av de nye klokkene, får du en prøveperiode med tjenesten.

Foto: Jonas Ekelund, L&B Home

Hvis du leser dette fra Finland, vil det også glede deg å vite at den nye Watch D2 kan måle blodtrykket ditt ved hjelp av en oppblåsbar klokkereim. Den måler til og med blodtrykket når du sover, ettersom blodtrykket naturlig nok varierer i løpet av dagen.

Annonse

En ny MatePad Pro og MatePad 12 X ble også vist frem, men vi vet ikke når, eller om, nettbrettene kommer til Skandinavia.

Pris og tilgjengelighet

GT5 koster 3300-3600 kroner uansett farge.
GT5 Pro koster 4900 kroner i svart og 6000 kroner i titan.
GT5 Pro 42 mm i keramisk materiale starter på 7000 kroner.

Lyd & Bilde presiserer at reiseomkostningene til denne reportasjen ble betalt av produsenten.
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Samsung oppgraderer Fan Edition-serien med Galaxy S24 FE

Nye Xiaomi-mobiler med Leica og MediaTek

HarmonyOS står nå på egne bein

Xiaomi nummer 2 i august

Huaweis nye klokkegenerasjon

Android 15 er på vei

Opplev musikk med andre sanser

iOS 18 er klar til nedlasting

Gemini Live for alle

Sony Xperia får KI-bilderedigering

Det Apple ikke sa på tirsdag: Opptil 45 watts lading

Huawei lanserer tredelt brettbar mobil

Scroll to Top