TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Google Pixel Watch 3 kommer i to størrelser – og den er her nå

Googles smartklokke, Pixel Watch, har manglet en større versjon. Den nye modellen er tilgjengelig i 41 mm og 45 mm diameter.

Skrevet av / 13.08.24 - 19:01
Google Pixel Watch 3 kommer i to størrelser – og den er her nå

Som forventet (og i tråd med de mange ryktene) fikk vi også en ny versjon av Googles smartklokke på kveldens Made By Google-arrangement. Og som vi håpet, er Google Pixel Watch 3 nå tilgjengelig i to størrelser – 41 mm og 45 mm i diameter.

41 mm-modellen har samme størrelse som Google Pixel Watch 2, som vi testet i høst. Og klokken ser akkurat ut som forgjengeren. Det er fortsatt en sirkulær klokke med mykt avrundede former. Den øverste halvdelen av urkassen er laget av Gorilla Glass 3 og den nederste halvdelen av resirkulert aluminium.

Kanten rundt skjermen er imidlertid gjort 16 % mindre, slik at bildeområdet på klokken er tilsvarende større enn på Pixel Watch 2.

Annonse

Den større versjonen med en diameter på 45 mm øker skjermarealet med 40 % sammenlignet med Pixel Watch 2. Dette skal gjøre det lettere å holde oversikt over treningsdata på skjermen. Og også for å dra nytte av de mange tilgjengelige urskivene. Google Watch bruker samme format for urskiver som Samsungs smartklokker, men de er vanligvis designet for større urskiver.

 

Skjermområdet på 45 mm-versjonen er 40 % større enn skiven på Google Watch 2. (Foto: Google)

Google lover nye, avanserte løpefunksjoner som hjelper deg med å planlegge løpetreningen. En ny beredskapsscore viser kondisjonsnivået ditt om morgenen. Og klokken samarbeider med Google-eide Fitbit. Et seks måneders Fitbit Premium-abonnement er inkludert som et insentiv.

Integrasjonen med Nest-systemet i Google Home har også blitt forbedret, og du kan nå se video fra sikkerhetskameraene i hjemmet på skjermen.

 

Pixel Watch 3 fungerer sammen med Google Nest-kameraer. (Foto: Google)

Lengere batteritid – kanskje

Da vi testet Google Pixel Watch 2 i høst, fikk klokken mye fortjent ros for å være både intelligent og vakker. Men to mangler trakk ned karakteren: batteritiden og den lille størrelsen. Og en større klokke ville tross alt gitt mer plass til batteriet.

45 mm-versjonen av Pixel Watch 3 har et betydelig større batteri enn både forgjengeren og 41 mm-versjonen. Nemlig 420 milliamperetimer. Den mindre klokken må nøye seg med 307 maH batterikapasitet.

 

Sensorene i Pixel Watch 3 skal nå gi et enda bedre bilde av hvordan du egentlig har det. (Foto: Google)

Om dette betyr lengre batterilevetid i praksis, eller om den større og lysere skjermen koster så mye energi at regnestykket går opp, må fremtiden vise. Google lover bare opptil 24 timers bruk som før med skjermen konstant påslått. Eller opptil 36 timer med batterispareren slått på.

Dobbelt så lyssterk som Pixel Watch 2

Skjermen har en lysstyrke på opptil 2000 nits, og lyset dimmes ned til 1 nit i henhold til lysstyrken i omgivelsene. Google Pixel Watch 3 har 2 GB RAM og 32 GB lagringsplass, noe som er det samme som fjorårets modell.

Begge størrelsene er tilgjengelige med en urkasse i aluminium i matt svart med en rem i Obsidian og en urkasse i aluminium i polert sølv med en rem i porselen. 45 mm-modellen er også tilgjengelig med en urkasse i aluminium i Matte Hazel med en reim i Hazel, og 41 mm-modellen er tilgjengelig med en urkasse i aluminium i Champagne Gold med en reim i Hazel og en urkasse i aluminium i Polished Silver med en reim i Rose Quartz.

 

41 mm-versjonen er tilgjengelig i en tyggegummifarget versjon kalt Rose Quartz. (Foto: Google)

Tilgjengelighet og pris

Google Pixel Watch 3 koster 4590 kroner i 41 mm-versjonen med Wi-Fi. Hvis du også vil ha mobildata, koster klokken 5990 kroner.
45 mm-versjonen av Pixel Watch 3 koster 5390 kroner i Wi-Fi-versjonen. Og med mobildata er prisen 6 690 kroner.

Begge versjonene vil være tilgjengelige fra 10. september.

 

Den vanlige Google Pixel 9 kommer i tre utgaver

Nå får vi endelig Pro-modellen i den etterlengtede mindre størrelsen. Samt en overraskelse!

Les videre

Google Pixel 9 Pro Fold har kommet til Norge

Flaggskipet Google Pixel 9 Pro Fold kommer til Norge og kan kjøpes fra september.

Les videre

Gemini flytter inn i ørene dine med Pixel Buds Pro 2

Google Pixel Buds Pro 2 får dobbelt så god støydemping – og bringer Gemini-assistenten inn i ørene dine.

Les videre
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

iOS 18 er klar til nedlasting

Gemini Live for alle

Sony Xperia får KI-bilderedigering

Det Apple ikke sa på tirsdag: Opptil 45 watts lading

Huawei lanserer tredelt brettbar mobil

Din nye iPhone 16 får ikke Apple Intelligence

Nå kommer Bluetooth 6

Ingen store iPhone-overraskelser fra Apple

Ny Apple Watch 10

Hvor er laderen?

Honor lanserer den tynneste sammenleggbare smarttelefonen hittil

Reparerbar og ombyggbar mobil

Scroll to Top