TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Google Pixel 9: Bilder og priser lekket

Det kommer tre modeller, pluss en brettbar, og prisene har gått opp.

Skrevet av / 15.07.24 - 15:51
Google Pixel 9: Bilder og priser lekket

Det kan se ut til at Google vil lansere sine Pixel-mobiler tidligere i år, ettersom videoer av dem har begynt å dukke opp på nettet.

Først var det en video av Pixel 9 som var slått av, som overraskende nok var sjokkrosa! Så kom en video av mobilen slått på, noe som beviste at den ikke bare var et tomt skall. Og nå tikker det inn videoer som viser en helt ny modell i serien kalt Pixel 9 Pro XL, sammenlignet med Samsung Galaxy S24 Ultra og iPhone 14 Pro Max.

Fra videoene har vi erfart at det kommer en Pixel 9, en Pixel 9 Pro i en mindre størrelse enn tidligere, og for de som vil ha en stor mobil den nye Pixel 9 Pro XL. Det kommer også en ny Pixel Fold-modell.

Kameramodulen har nå fått en oval form, i stedet for den firkantede kant-til-kant-løsningen de hadde tidligere. Ryktene om tre kameraer på basismodellene ser ut til å ha vært feil, da den har de vanlige to i videoen, mens den nye Pixel 9 Pro XL selvfølgelig har tre bakkameraer. Skjermstørrelsen sies å være 6,24″ for basismodellen, kun 6,34″ for Pro-modellen, mens XL får en 6,73″ skjerm.

Foto: Pixophone / Tiktok

Forbes melder at prisene vil bli:

Pixel 9 128 GB – 899 euro
Pixel 9 256 GB – 999 euro
Pixel 9 Pro 128 GB – 1099 euro
Pixel 9 Pro XL – fra 1199 euro

Fargene for den vanlige Pixel blir Obsidian (svart), Porcelain (hvit), Cosmo (rød) og Mojito (grønn). Pro-modellene vil være tilgjengelige i Hazel (brun) og rosa i tillegg til hvit og svart.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Reparerbar og ombyggbar mobil

Ny oppdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke lenger skru opp og ned volumet med iPhone

Samsungs nye sammenleggbare mobiler er en stor flopp

Motorola lanserer to nye rimelige modeller i Edge-familien

Garmin fēnix får AMOLED-skjerm

Nye detaljer om iPhone 16 Pro og 16 Pro Max

Årets mest rosa mobil

ZTE K1 Pro smartklokke for barn

Rimelig treningsarmbånd fra Xiaomi

Lad alle dingsene dine samtidig

Lad mobilen på fire og et halvt minutt

Scroll to Top