Dette vet vi om Galaxy Note 5

Her er de seneste ryktene om Samsungs kommende topp-nettbrett!
Annonse
Annonse
forfatter

De siste årene har Samsung pleid å lansere en ny versjon av high-end nettbrettet Galaxy Note under IFA-messen i Berlin i september. I år har de imidlertid invitert pressen til en event 13. august, og det skulle ikke forundre oss om en ny Galaxy Note da står øverst på progammet. Fjorårets modell, Galaxy Note 4 var meget vellykket, så det blir spennende å se hvordan Samsung har tenkt å topp den i år.

1359686745993741378

Om vi skal tro de mest seiglivede ryktene, så får Galaxy Note 5 stort sett samme design som Galaxy S6 – det vil si glass, metall og innebygd batteri – og det betyr i så fall slutt med det kunstige skinn-utseendet, som Samsung introduserte for to år siden med Galaxy Note 3. Note 5 antas likevel å beholde den unike S-Pen stylusen som gir touch-skjermen en rekke ekstra funksjoner.

1372536180994853927

Super AMOLED-skærmen er fortsatt på 5,7”, og den får antageligvis samme 2560 x 1440 pikslers oppløsning som Note 4. 16 MP kameraet fra Samsung Galaxy S6 finner nok også veien til Note 5, og vi kan regne med at det vil kjørenyeste Android-versjon(5.1.1). Prosessoren blir etter alt å dømme Samsungs egen åttekjerners Exynos 7420 processor (4 x 2,1 GHz + 4 x 1,5 GHz), og vi regner med at Note 5 får 4 GB RAM, med henholdsvis 32, 64 eller 128 GB intern lagringsplass.

Annonse

1372536181039762215

På grunn av designen vil man ikke kunne utvide kapasiteten med eksternt microSD-kort. Det vil muligens irritere enkelte Note-fans, men Samsung gikk samme vei med mobilflaggskipet Galaxy S6 tidligere i år, og vi har ingen grunn til å tro at de tenker annerledes om Note.

Kilde: Gizmodo

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Vantage M2 og Ignite 2 er begge nye klokker fra Polar som angivelig skal hjelpe deg å trene smartere - ikke hardere.
Med en stilren design og smarte funksjoner skal OnePlus Watch styrke den tilkoblede opplevelsen.
Nye smart-låser som du kan snakke til - og som kan snakke med dine andre smart-enheter.
Den trådløse dørklokka kjenner igjen hvem som ringer på døra.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
De koster nesten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her møtes retro og moderne hånd i hånd.
Utstyrt med 3D-bevegelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro gi deg et godt overblikk.
Med trådløse bakhøyttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlegget heftige lydopplevelser.
HP Envy 17 og Envy x360 med 11. generasjons prosessorer og Nvidia-grafikk til hjemmekontoret.
Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Helelektrisk med 1000 hk og 14 Bose-høyttalere.
For første gang kan du strømme video i nært tapsfri UHD Blu-ray-kvalitet. Men langt fra alle får tilgang til tjenesten.