TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Den brettbare Xiaomi Mix Flip er lansert

Utvider sortimentet med en mer tradisjonell klappmobil, men med en skjerm som skiller seg ut

Skrevet av / 22.07.24 - 14:36
Den brettbare Xiaomi Mix Flip er lansert

Vi har tidligere skrevet om Xiaomis brettbare Fold-modeller, hvor den fjerde nettopp har blitt lansert. Men sammen med den mer spektakulære modellen som åpnes som en bok, ble Xiaomi Mix Flip, en mer tradisjonell flipptelefon, utgitt for første gang. Det vil si en direkte konkurrent til Samsung Galaxy Z Flip 6, den hittil bestselgende serien av brettbare mobiler.

Les også Galaxy Flip 6 er (nesten) kompromissløs Nå begynner det å ligne noe Samsung, en brettbar mobil vi faktisk kunne tenkt oss å ha.

Det som øyeblikkelig skiller seg ut, er at Xiaomi har klart å presse inn en skjerm på hele 4 tommer på utsiden, med en respektabel oppløsning og lysstyrke. I motsetning til den mer beskjedne 3,4-tommers skjermen med lavere oppløsning og oppdateringsfrekvens som sitter på Samsungs tilsvarende modell. Dessuten ser det ikke ut til at de har begrenset hvilke apper som kan bruke skjermen. Enda et pluss for Xiaomi.

Skjermbilde: Xiaomi

Den kinesiske produsenten ser ikke ut til å ha spart på kameraene heller. Hovedkameraet har en 50 megapikslers sensor med Leica Summilux-optikk, et samarbeid vi har sett på tidligere Xiaomi-mobiler. Det har også et 50 megapiksel tele-kamera med 2x zoom. På innsiden finner vi en Snapdragon 8 gen 3-chip, opptil 16 GB minne og 1 TB lagringsplass, og et batteri på 4750 mAh med 67 watts hurtiglading.

Annonse
Les også Kan Motorola gå forbi Samsung? Brettbare mobiler har fortsatt ikke slått helt an, men de blir stadig mer interessante i takt med at kvaliteten øker.

Foreløpig selges Xiaomi Mix Flip bare i Kina, men vi krysser fingrene for at den også kommer til Norden. Den kinesiske prisen på 6. 000 RMB, som tilsvarer 8.800 kroner.

Les mer hos Xiaomi (kinesisk side)

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Reparerbar og ombyggbar mobil

Ny oppdatering: Pixel-mobiler kan måle om du har feber

Derfor kan du ikke lenger skru opp og ned volumet med iPhone

Samsungs nye sammenleggbare mobiler er en stor flopp

Motorola lanserer to nye rimelige modeller i Edge-familien

Garmin fēnix får AMOLED-skjerm

Nye detaljer om iPhone 16 Pro og 16 Pro Max

Årets mest rosa mobil

ZTE K1 Pro smartklokke for barn

Rimelig treningsarmbånd fra Xiaomi

Lad alle dingsene dine samtidig

Lad mobilen på fire og et halvt minutt

Scroll to Top