TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Android 15 kommer den 15. oktober

Pixel-brukere står forrest i køen for oppdateringen.

Skrevet av / 19.09.24 - 13:15
Android 15 kommer den 15. oktober

Google har endelig satt en dato for lanseringen av Android 15, også kjent som «Vanilla Ice Cream». Oppdateringen vil rulles ut til kompatible Pixel-telefoner fra 15. oktober i år, ifølge Android Headlines.

Android 15 vil i første omgang være tilgjengelig på Googles egne Pixel-telefoner, fra 6-serien og fremover. For eiere av Pixel 6 og 6 Pro er det verdt å merke seg at dette vil være den siste store systemoppdateringen, selv om sikkerhetsoppdateringer vil fortsette frem til 2026.

Utgivelsen av Android 15 følger en litt annen tidsplan enn vanlig. Selv om Google allerede publiserte koden i begynnelsen av september, må Pixel-brukere vente til midten av oktober. Tiden vil sannsynligvis bli brukt på å finjustere systemet og fikse feil for å unngå startproblemene som har plaget tidligere versjoner.

Brukerne kan se frem til forbedringer som bedre systemintegrasjon, økt sikkerhet og flere KI-funksjoner.

Les også Samsung avlyser stor oppdatering Utsatt på ubestemt tid.

Som nevnt er Pixel-mobiler først i køen for den nye Android-versjonen. Hvis du har en Android-smarttelefon fra en annen produsent, må du smøre deg med tålmodighet. Avhengig av merke og modell kan det ta uker eller måneder før oppdateringen blir tilgjengelig.

Annonse

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Android 15 er på vei

Opplev musikk med andre sanser

iOS 18 er klar til nedlasting

Gemini Live for alle

Sony Xperia får KI-bilderedigering

Det Apple ikke sa på tirsdag: Opptil 45 watts lading

Huawei lanserer tredelt brettbar mobil

Din nye iPhone 16 får ikke Apple Intelligence

Nå kommer Bluetooth 6

Ingen store iPhone-overraskelser fra Apple

Ny Apple Watch 10

Hvor er laderen?

Scroll to Top