TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Vurderer å relansere den gamle Sonos-appen

Etter langvarige app-problemer kan det nå bli aktuelt å tilbakeføre Sonos-systemet til den gamle S2-versjonen

Skrevet av / 15.08.24 - 11:30
Vurderer å relansere den gamle Sonos-appen

Sonos er nå i hardt vær, etter masse problemer med den nyeste Sonos-appen som ble lansert i mai 2024. Nå vurderer Sonos angivelig å rulle tilbake til den gamle versjonen fra 2020, i håp om å redusere kundenes frustrasjon. Dette hevder The Verges Chris Welch, som ofte er tidlig ute med troverdige Sonos-rykter.

Den nye appen har skapt mye trøbbel for trofaste Sonos-brukere, og har fått masse negative tilbakemeldinger på grunn av gjentagende feil og mangler. Tilliten til den tradisjonsrike amerikanske høyttalerprodusenten, som nylig også slapp sine første hodetelefoner – Sonos Ace – ser nå ut til å være på sitt laveste hittil.

Les også - Den nye Sonos-appen suger Sonos, kongen av trådløse høyttalere, slapp nylig en omfattende oppdatering av sin mobilapp. Den har ikke falt i god jord.

Ironisk nok var det jo nettopp brukervennligheten og stabiliteten som har bidro til å Sonos-produktene populære fra starten av. Sonos-direktør Patrick Spence har derfor fått en tøff jobb med å gjenopprette selskapets renommé. Han har lovet bot og bedring, og satt nye produktlanseringer på vent inntil feilene er rettet.

Annonse
Les også Sonos beklager for app-oppdatering Etter sinte klager innrømmer Sonos nå at det gikk galt, og forteller oss hva vi kan gjøre med det.
Les også Sonos-appen dreper salget - nye produkter utsettes Sonos utsetter lansering av to nye produkter, til de får fikset den dårlige appen.

Likevel ser problemene bare ut til å vedvare, til et punkt hvor det å tilbakeføre appen til forrige generasjon fra 2020 nå anses som et reelt alternativ. Dette kan imidlertid vise seg å bli teknisk utfordrende, da mye av funksjonaliteten i mellomtiden har blitt flyttet opp i skyen.

Ifølge The Verge anslår Sonos at det vil koste mellom 20 og 30 millioner dollar å rette opp situasjonen på kort sikt. Dette er en av de mest turbulente tidene i Sonos’ historie, og nylig måtte selskapet si opp rundt 100 ansatte som følge av situasjonen.

Snuoperasjonen er ikke offisielt bekreftet enda, og inntil videre arbeides det også på den nye appen, der oppdateringer slippes annenhver uke. Blant de seneste nyhetene er en funksjoner som angår Sonos Ace og Android-telefoner:

Les også Sonos Ace har et ess i ermet - nå også til Android og flere lydplanker En fersk oppdatering gjør finessen «Bytting av TV-lyd» tilgjengelig for langt flere.

 

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Nyhet!

LB+ Total uke

Tilgang til ALT innhold i en uke

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home i en måned

Populært!

LB+ Total 12 mnd

Tilgang til ALT innhold i et år (Mest å spare)

39,- / for 1 uke
49,- / for 30 dager
137,50 ,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Annonse

Budsjettvennlige bokhyllehøyttalere

Bedre lyd og lengre spilletid

Ny gullstandard fra Monitor Audio

Sonos vurderer snuoperasjon

Heftig høyttaler til stereo og hjemmekino

Sonus faber gjenoppliver gammel favoritt

Passive eller aktive høyttalere?

Sonos beklager for app-oppdatering

Menn vil ha BASS!

Overraskende billig high-end

Pillen som virker på humøret

Legendarisk gitarforsterker får nytt liv

Scroll to Top