Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Gatekunstner smykker høyttaler

Morsomt eller teit?

Hvis du har tenkt å kjøpe en UE Boom 2-høyttaler, men gjerne vil have noe helt spesielt, kan den seneste spesialutgaven kanskje være noe. Den er designet av den østerrikske graffitikunstner Nikolaus Nychos.

Høyttaleren er dekket av maniske hvite kaniner, som gjør store øyne. Inspirasjonen til Nychos’ stil stammer fra hans oppvekst i en østerriksk jaktfamilie, kombinert med en interesse for tegnefilm og heavy metal. Om sitt Rabbit Eye Movement-projekt sier Nychos: «Gjennom min kunstbevegelse prøver jeg å oppmuntre til urban kunst og støtte folkene bak. Ved å samarbeide med Ultimate Ears er det fett å bringe gatekunst til en høyttaler, som bringer musikk og dermed kreativ inspirasjon til verden.»

Les vår test av UE Boom 2

Det er ikke første gang UE har laget spesialutgaver av sine høyttalere. Dubstep-musikeren Skrillex har tidligere gjort design til den forrige utgaven av Boom.

«Nychos lar ikke sin kunst henge på en vegg i et rom. Vi ønsker at folk skal gjøre det samme med sin musikk ved å være modige og ta den med over alt,» sier Rory Dooley, general manager hos Ultimate Ears.

General Manager Rory Dooley med standardudgaven af UE Boom 2. Foto: John Alex Hvidlykke, Lyd & Billede

General Manager Rory Dooley med standardutgaven av UE Boom 2. Foto: John Alex Hvidlykke, Lyd & Bilde

Pris og tilgjengelighet
Rabbit Eye Movement-utgaven av BOOM 2 er tilgjengelig nå i et begrenset antall. Prisen er 1.899 kroner.

ultimateears.com

Annonse
forfatter
Skrevet av

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Redaksjonen anbefaler

Les også

Morsomt eller teit?

Morsomt eller teit?

Morsomt eller teit?

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.