Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Nye Spotify-høyttalere

Det å kunne lytte til musikk på kjøkken, bad og soverom i tillegg til stua blir stadig mer populært, og nå vil flere produsenter ta opp kampen med Sonos, som lenge har vært markedsledende på trådløse multiromssystemer.

Denne gangen er det Philips sin tur, som lanserer de to nye trådløse høyttalere SW700M og SW750M.

SW700M kommer med to 2.5-tommers fulltone elementer, mens den større SW750M har et toveis høyttalersystem med to diskanter og to 3-tommers bass/mellomtoner. Høyttalerne kan brukes om hverandre i multiromsystemer, slik at man kan velge en større modell i stua, og en mindre modell på soverommet, for eksempel.

Philips SW750M

Philips SW750M

Direkte Spotify-tilkobling

Annonse

Begge høyttalerne støtter Spotify Connect, hvilket gjør at du kan fjernstyre musikkavspillingen via Spotify-appen på nettbrett og mobil. Philips-høyttalerne kommer dessuten med en egen app som gjør det enkelt å konfigurere høyttalerne for ulike rom. Deretter kan du enkelt velge mellom å bruke en eller flere høyttalere på samme tid i Spotify-appen. 

Høyttalerne har en Spotify ‘one press play’ knapp, som gjør at du raskt og enkelt kan spille musikk ved kun et tastetrykk. Musikken fortsetter automatisk fra der du stoppet den forrige gang du forlot hjemmet.

Annonse

Philips Spotify multiroom-høyttalere vil være tilgjengelig på det norske markedet fra oktober.

Priser:

SW700M: 999 kr  

SW750M: 1499 kr

forfatter

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.