TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Nye Spotify-høyttalere

Det å kunne lytte til musikk på kjøkken, bad og soverom i tillegg til stua blir stadig mer populært, og nå vil flere produsenter ta opp kampen med Sonos, som lenge har vært markedsledende på trådløse multiromssystemer.

Denne gangen er det Philips sin tur, som lanserer de to nye trådløse høyttalere SW700M og SW750M.

SW700M kommer med to 2.5-tommers fulltone elementer, mens den større SW750M har et toveis høyttalersystem med to diskanter og to 3-tommers bass/mellomtoner. Høyttalerne kan brukes om hverandre i multiromsystemer, slik at man kan velge en større modell i stua, og en mindre modell på soverommet, for eksempel.

Philips SW750M
Philips SW750M

Direkte Spotify-tilkobling

Begge høyttalerne støtter Spotify Connect, hvilket gjør at du kan fjernstyre musikkavspillingen via Spotify-appen på nettbrett og mobil. Philips-høyttalerne kommer dessuten med en egen app som gjør det enkelt å konfigurere høyttalerne for ulike rom. Deretter kan du enkelt velge mellom å bruke en eller flere høyttalere på samme tid i Spotify-appen. 

Høyttalerne har en Spotify ‘one press play’ knapp, som gjør at du raskt og enkelt kan spille musikk ved kun et tastetrykk. Musikken fortsetter automatisk fra der du stoppet den forrige gang du forlot hjemmet.

Philips Spotify multiroom-høyttalere vil være tilgjengelig på det norske markedet fra oktober.

Priser:

SW700M: 999 kr  

SW750M: 1499 kr

Legg igjen en kommentar

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.