TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Ny Dynaudio Focus XD høyttalerserie

Disse gleder vi oss til. Med innebyggede forsterkere og DAC er XD-høyttalerne ypperlige for det moderne hjem, hvor man er kresen på lyd.

forfatter
Publisert 02.10.14 - 08:30

Høyttalere med innebyggede forsterkere gjør separate forsterkere overflødig. Man behøver bare å plugge inn en lydkilde så har man et komplett anlegg. Men skikkelig moro blir det først når man også putter en digitalomvander – DAC, inn i høyttaleren. Da åpner muligheten seg for å spille alt fra Spotify og Wimp, til høyoppløste musikkfiler, og la høyttalerens DAC gjøre jobben.

Dyn XD 1

Dynaudios Focus-serien har vi testet tidligere, og vi skal definitivt teste den aktive XD-serien med DAC, når de er klare. Focus XD-serien består av tre modeller til å begynne med. XD200 som vist på bildet over, med 300 w effekt innebygget, en mindre gulvstående XD400 med 450 w, og en større treveis XD600 med 600 w effekt.

De har koaksial digitalinngang og utgang (men ikke optisk toslink), og du kan koble til en analog lydkilde i tillegg. Det er også mulig å justere bassresponsen til rommet, med små brytere på baksiden av høyttalerne. Man kan selvsagt koble til en trådløs mottaker også, som Dynaudio Hub, slik at man kan strømme musikk til høyttaleren, som støtter opp til 24 Bit/192 kHz høyoppløste lydfiler.

Da kan XD-høyttalerne anvendes til det meste, enten man bare trenger bedre lyd fra tv-en, eller ønsker en trådløs high-end løsning.

Focus XD200
Focus XD400

 

Lese hele artikkelen? eller bli medlem av LB+.

Med LB+ får du tilgang til ALT innhold på lydogbilde.no

LB+ inkluderer
  • Over 6000 produkt-tester
  • Unngå bomkjøp med våre råd og guider
  • Delta i L&B-forumet med L&B-entusiaster
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Alltid oppdatert på siste nytt
  • Nyhetsbrev rett i innboksen
  • L&B TechCast - en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser (gjelder kun 12 måneder)
  • Ingen bindingstid, si opp når du vil!

Vi tester for deg!

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

2 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Samsungs beste lydplanke på testbenken En av våre favoritt-lydplanker er tilbake i finpusset versjon. Samsung HW-Q995B låter knallbra til film!
- Mindre og rimelige Sonos-subwoofer forsinket Det kan se ut som om Sonos' planlagte Sub Mini blir forsinket noen måneder.
Denne lydplanken koster bare noen hundrelapper Creative Stage Air V2 er en bærbar, batteridreven lydplanke som nesten ikke koster noen ting.
Hvor bra låter Samsungs ultraslanke lydplanke? Samsung Ultra Slim Soundbar må være den tynneste lydplanken vi har sett, men lyden er overraskende stor! HW-S810B kan også noen triks som gjør den ekstra plasseringsvennlig.
En velkommen opplevelse med mykere tonalitet Vi kan være enige om at teknologi skal være for alle. Men trenger man virkelig å gjøre det så tåpelig?
Disse fikk oss til å måpe De små KEF LSX II er de beste blant trådløse stereohøyttalere i denne prisklassen.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend