Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Logitech Boom til electrofans

Bluetooth-høyttaleren Ultimate Ears Boom kommer i en spesialutgave med håndtegninger av dubstep-musikeren Skrillex.

Den lille trådløse Boom-høyttaleren fra Logitech-eide Ultimate Ears er utmerket. Det konstaterte vi selv da vi testet den, og den selger forøvrig som varmt hvetebrød. Høyttaleren har et par ganger blitt oppdatert med nye funksjoner, som kan fås ved å laste ned den nye styringsprogramvaren (firmware) på nettet.

Også hva det ytre angår kommer det løpende oppdateringer. Er det fans af electro- og dubstepmusikeren Skrillex i husstanden, kan årets julegave være funnet. En spesialutgave av høyttaleren er nemlig prydet med håndtegninger av den seks ganger grammyvinnende musikeren.

«UE BOOM er fantastisk, fordi den er så liten, bærbar og kraftfull,” uttaler Skrillex, som forteller i pressemeldingen at han bruker den hele tiden, når han er på tour – både i bussen og backstage.

Mens den 26-årige musikeren må leve med å høre en noe mindre basstung utgave av sin musik gjennom den lille UE Boom, vil den nok takle turnelivet ganske godt. Høyttaleren er beskyttet mot vann og sludd, og fungerer forøvrig opp til 15 timer vedvarende spilling på én oppladning.

Pris og tilgjengelighet:
Skrillex-utgaven av UE BOOM forventes å være tilgjengelig i Norge i november 2014 til rundt 1.700 kroner.

Annonse
Skrillex_festival

Den 26-årige electromusikeren Skrillex har lagt navn og tegninger til UE Boom. Han bruker den selv på turneer. Han spiller ca 200 konserter i året.

forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

2 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.