Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Bygg ut lyden med BeoPlay S3

Fleksibel Bluettoth-høyttaler til hjemmet kan brukes alene eller bygges ut med inntil fire stykker om gangen.

Det nyeste medlemmet av B&Os Play-familie er høyttaleren BeoPlay S3.

Man kan starte med en enkelt høyttaler og legge til flere senere, inntil man får den lyden man ønsker. Med to høyttalere får mulighet til å spille i stereo, og dermed oppnå et større lydbilde og fyldigere lyd.

En enkelt BeoPlay S3 er i følge B&O egnet til kjøkkenet, kontoret eller nattbordet. Men man kan gå linen ut og samkoble både tre og fire BeoPlay S3-er.

Man kan vælge frontstof i en række farver. Foto: B&O

Man kan velge frontstoff i en rekke farger. Foto: B&O

Kabinettet er laget av stivt polymerplast. Lydoverføringen fra smartmobil, nettbrett eller datamaskin skjer med Bluetooth 4.0.

Annonse

BeoPlay S3 er designet av Jakob Wagner, som også har gitt form til hodetelefonene H6 og H3.

S3 koster 3.699 kr. pr. stk.

Annonse

BeoPlay

forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.