TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Bang & Olufsen og Ferrari med eksklusiv ny kolleksjon

Vil du ha disse? Ja da må du bla opp.

Av / 08.10.24 - 09:00
Bang & Olufsen og Ferrari med eksklusiv ny kolleksjon

Bang & Olufsen og Ferrari er to vidt forskjellige produsenter, men har likevel noen fellestrekk: Begge merker appellerer til dem som verdsetter kvalitet, høy ytelse og luksuriøs design – og kan betale for det.

Det som startet som en radioprodusent og et racingteam har vokst til å bli to av verdens mest ikoniske merkenavn innen hver sine felt.

B&O er kjent for sin banebrytende elektronikk og design, mens Ferrari har en oppnådd legendestatus innen motorsport.

På et eller annet vis har det oppstått søt musikk mellom de to produsentene, og resultatet er The Ferrari Collection, som nå utvides med høyttalerne Beolab 50, lydplanken Beosound Theatre Soundbar, og den komplette TV-løsningen Beovision Theatre TV.

«Både Ferrari og Bang & Olufsen etterstreber den mest kraftfulle opplevelsen. Med denne kolleksjonen hyller vi aluminium, som er et signaturmateriale for begge varemerkene. Resultatet er banebrytende lyd og bilde som forener italiensk lidenskap og dansk eleganse», sier adm.dir. i Bang & Olufsen, Kristian Teär.

Annonse
(Foto: Bang & Olufsen)
Les også Ferrari-samarbeid gir vakre, røde Bang & Olufsen-produkter Vi liker virkelig det vi ser, når Bang & Olufsen samarbeider med Ferrari om en helt ny rødfarge på et utvalg produkter.

The Ferrari Collection

De to merkene har siden 2023 samarbeidet om kolleksjonen, der utvalgte B&O-produkter prydes i Ferraris velkjente nyanser. Tidligere har det dreid seg om små og pyntelige B&O-produkter du kan ta med deg i veska – men nå er det tid for å ta frem de store kanonene.

Et sett med de gulvstående høyttalerne Beolab 50 Ferrari Edition koster like under en million kroner, og TV/lydplanke-oppsettet en kvart million! Ergo er disse er til deg som gjerne har en Ferrari eller to stående i garasjen allerede.

Lyd & Bilde testet produktene da de var i sin opprinnelige B&O-utførelse, og vi kan skrive under på at ytelsen er heftig. Men som vanlig må du tåle å betale litt ekstra for de vakre linjene og de luksuriøse materialene.

Den spesielle Grigio Corsa-fargen lages ved hjelp av en spesiell anodiseringsprosess og sandblåsing, som gir en matt og sofistikert overflatefinish. Videre har Bang & Olufsen for første gang tatt i bruk aluminiumslameller på Beolab 50 og Beosound Theatre, som en klar referanse til Ferraris biler.

Les også Vi tester B&Os råeste lydplanke Beosound Theatre er definitivt noe av det råeste vi har både sett og hørt, innen kategorien lydplanker. Men det koster!

Les også Bang Olufsen Beolab 50 Bang & Olufsens nye høyttalere tar kontroll over lytterommet ditt og hever lydopplevelsen til uante nivåer.

Her er nyhetene i Ferrari-kolleksjonen

• Beolab 50 Ferrari Edition: En kraftfull aktiv høyttaler med justerbar akustisk linse for optimal lydopplevelse. Integrerer
Ferraris ikoniske røde racingstriper og Grigio Corsa-fargede aluminiumslameller.

• Beosound Theatre Ferrari Edition: En elegant og kraftfull lydplanke med tolv spesialdesignede høyttalerelementer for
en omsluttende lydopplevelse. Fremstilt av Grigio Corsafarget aluminium med Ferraris steilende hest oppå aluminiumvingene.

• Beovision Theatre Ferrari Edition: Komplett lyd- og bildegjengivelse for en oppslukende filmopplevelse. Tilgjengelig i 55″, 65″ eller 77″ skjerm. Fremstilt i sin helhet av Grigio Corsa-farget aluminium med røde detaljer.

Priser og tilgjengelighet

Den nye Ferrari-kolleksjonen er tilgjengelig i utvalgte Bang & Olufsen-butikker. Spesialutgavene fra Ferrari-kolleksjonen kan bestilles fra og med i dag. Beolab 50 Ferrari Edition koster fra 925.000 kroner per par. Beosound Theatre Soundbar-løsningen koster fra 185.000 kroner.

Beovision Theatre TV-løsning med lydplanke, motorisert gulvstativ og Beoremote One koster fra kr 255 000. Obs! Dette er da prisen eksklusiv skjerm, som typisk vil være en LG G4 OLED eller lignende.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

1 hendelser på “Bang & Olufsen og Ferrari med eksklusiv ny kolleksjon”

  1. Trodde det var med tv😅🤑 fikk jo ikke de beste resultatene i div tester disse beolab 50.. virket ikke som det var noe annet enn design som dro opp prisen. Så skal de ta enda mer betalt for litt mer design. Istedenfor å rette opp tingene med høytaleren så de kunne forsvart prisen pga lydkvalitet og ikke fancy lakk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Beolab 50 og Beosound Theatre i Ferrari-versjon

JBL inviterer til fargefest

Nye SVS subwoofere med 17(!) tommers bass

De største høyttalerne noensinne fra Arendal Sound

Se hva Naim og Focal har klekket ut!

Budsjettvennlig KEF-serie med Meta-teknologi

Her er DALIs nye high end-serie

Linn slipper ny høyttalerserie

Usynlig Lyngdorf til hjemmekinoen

På fabrikkbesøk hos Marshall

Mye bedre enn lydplanker

Budsjettvennlige bokhyllehøyttalere

Lyd & Bilde