Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Referanselyd fra Klipsch

Klipsch lover at de nye Reference On-Ear er de mest komfortable hodetelefonene vi har prøvd. Ikke skal de lyde så verst heller.

At de våger å kalle dem referansehodetelefoner, er vågalt. Det betyr at de har anstrengt seg for å få dem til å spille så bra som mulig. Det akter vi å finne ut i en kommende test, for nå er Reference On-Ear på vei ut i butikkene.

Hodetelefonene som skal være like godt egnet ute, som inne, er bygget for røff bruk og kommer i hvitt, og sort. De har fjernkontroll og mikrofon på ledningen, for styring av musikk og samtaler, og små, lukkede øreklokker som ligger på ørene.

RON_-_Bleeding_Keys_Lifestyle_-_8

Vekten er relativt lave 200 gram, og de 40 mm store elementene i øreklokkene, skal gi både fyldig og potent Klipsch-lyd. Omtrent som Klipsch Reference-høyttalere altså.

Prisen er ventet å ligge rundt 2000 kr.

Annonse
forfatter

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.