TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Pioneer-receivere klar for Atmos

Pioneers toppmodeller er klare for Dolbys nye surroundlydformat.

Er du det minste interessert i hjemmekino har du neppe unngått å høre om Atmos: Dolbys tredimensjonale lydformat er blant høstens hotteste nyheter på hjemmekinofronten. Så og si alle de store receiverprodusentene har kunngjort at de vil støtte formatet, som kommer på Blu-ray i løpet av året.

Mens vi for noen dager siden kunne fortelle at Onkyo har sluppet en oppdatering til sine toppmodeller, er det nå Pioneers tur til å lansere en firmware-oppgradering som gir Dolby Atmos-støtte til de nye premium-modellene SC-LX58, SC-LX78 og SC-LX88. De nye Pioneer-modellene har også fått en oppdatert MCACC romkorreksjon med ny Subwoofer EQ, DLNA musikkstrømming med støtte for DSD, WAV og FLAC filer. Alle de tre receiverne har dessuten 9 forsterkerkanaler, med kapasitet for enten et 5.1 system med 4 Atmos høyttalere eller et 7.1 system med 2 Atmos høyttalere.

Mon tro hvordan de nye Pioneer-sluggerne vil gjøre det mot Onkyo, Denon og Yamahas nye Atmos-receivere? Det gleder vi oss til å finne ut av i kommende tester.

Legg igjen en kommentar

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.