Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Gir alle høyttalere trådløs Bluetooth

The Vamp er en liten, batteridrevet og trådløs Bluetooth-mottaker med forsterker, som gir lyd til gamle høyttalere.

Skrevet av / 29.10.15 - 13:30
Gir alle høyttalere trådløs Bluetooth

Den terningformede Bluetooth-mottakeren The Vamp har innebygd monoforsterker til én høyttaler. Tanken er å slippe å kaste gamle høyttalere, og i stedet forvandle dem til moderne musikkformidlere.

Forsterkeren er et resultat av en vellykket Kickstarter-kampanje tilbake i 2013, som ved hjelp av folkefinansiering sørget for at produksjonen av det lille vidunderet kunne settes i gang.

The Vamp støtter Bluetooth 3.0, og har innebygd et oppladbart batteri som skal gi 10 timer sammenhengende avspilling. Batteriet lades med USB. The Vamp kobles til en vanlig passiv høyttaler med en kort stump av en høyttalerledning (følger med), for mono lydgjengivelse.

Vekten på den lille forsterkeren er bare 83 gram, så den er lett å ta med seg overalt. Like bærbar er kanskje ikke høyttaleren du vil koble den til, men vi liker den snertne ideen.

Etter å ha prøvd The Vamp på flere ulike høyttalere, har vi blitt svært glade i den lille krabaten.
Etter å ha prøvd The Vamp på flere ulike høyttalere, har vi blitt svært glade i den lille krabaten. Foto: Audun Hage

Vi har testet
Vi har fått The Vamp til kontoret, og har prøvd den på alt fra high-end-høyttalere til små kompakthøyttalere. Og det er definitivt en morsom, liten sak. Avhengig av høyttaleren har den potensialet til å knuse små, bærbare Bluetooth-høyttalere. Den har selvsagt begrenset med kraft, og basskontrollen skal vi ikke skryte noe særlig av. Men den er definitivt en morsom rakker, og har du en høyttaler du ikke vet hva du skal gjøre med, så er du herved anbefalt å forvandle den en Bluetooth-høyttaler med The Vamp!

The Vamp kommer i hvit, rød eller svart og koster 449 kroner hos a-way.no

Mer info: thevamp.co.uk

(Artikkelfoto:Paul Cocksedge Studio)

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

1 hendelser på “Gir alle høyttalere trådløs Bluetooth”

  1. Hallvard Wiik

    Hei, har 2 stk. B&O Søylehøytalere.(Beoab ?)som er 20 år gammel. Kan jeg koble til The Wamp til disse slik at de blir Bluetooth høyttalere ? Blir det stereolyd når The Wamp kobles til B&O høyttalerene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top