TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Arctis GameBuds er gaming-ørepropper i den seriøse klassen

Danske SteelSeries vil være med på bølgen av gaming-ørepropper og debuterer med tre modeller. Vi har smuglyttet, og det høres lovende ut.

Skrevet av / 26.09.24 - 12:02
Arctis GameBuds er gaming-ørepropper i den seriøse klassen

SteelSeries, som stammer fra Danmark, men som nå finnes over hele verden, lager noen av de beste headsettene for gaming. Men du tar ikke med deg et headset som Arctis Nova Pro Wireless på bussen.

Men det er derimot selskapets nyeste produkter er laget for. SteelSeries Arctis GameBuds er helt trådløse ørepropper for gaming. Selv om formatet er annerledes, lover SteelSeries at lyden og funksjonene som er kjent fra deres andre produkter, er inkludert i øreproppene.

arctis_gamebuds_white_front_open_iso_1x arctis_gamebuds_black_front_open_iso_1x
<
>
SteelSeries vil også tilby lyd for gamere på farten. (Foto: SteelSeries)

Dette gjøres blant annet via en ny Arctis-app med de samme parametriske EQ-tilpasningene som vi kjenner fra Sonar-programvaren på PC. Det finnes over 100(!) spillspesifikke forhåndsinnstillinger å leke med, i tillegg til muligheten til å lage dine egne. Arctis GameBuds har 360° romlig lyd, automatisk støyreduksjon (ANC) og tapsfri trådløs 2,4 GHz-tilkobling med en ny USB-C-dongle.

Proppene er tilgjengelige i flere varianter. Alle versjonene kan brukes til PC, Nintendo Switch, PS5 og Android, i tillegg til Bluetooth. Det finnes også en versjon spesielt for Xbox (som fortsatt kan brukes på de andre plattformene).

SteelSeries Arctis GameBuds kan fås i tre varianter. (Foto: John Alex Hvidlykke, L&B Home)

Arctis GameBuds har en batteritid på 10 timer i proppene, og ladeetuiet kan gi tre fulle ladinger for en total batteritid på 40 timer. Etuiet kan lades trådløst og med USB-C.

Annonse

Øreproppene er nettopp lansert og er tilgjengelige fra i dag, men vi fikk muligheten til å se og høre dem før den offisielle presentasjonen. En skikkelig evaluering må vente til en fremtidig test, men førsteinntrykket var veldig positivt. De har klart å pakke mye av lydkvaliteten fra SteelSeries’ større hodetelefoner inn i det kompakte formatet.

USB-C-adapteren kan også brukes med mobilen. (Foto: SteelSeries)

Den medfølgende USB-C-adapteren lar deg ikke bare bruke proppene på Xbox og PS5 (som ikke har Bluetooth-lyd), men også lytte tapsfritt via mobil eller datamaskin. Og det utgjør en forskjell sammenlignet med Bluetooth. Ladeetuiet har også en innebygd «garasje» for USB-C-adapteren, noe som er rett og slett genialt.

Vi har ingen norsk pris på Arctis GameBuds, men den offisielle europeiske prisen er 170 euro (ca. 2.000 kroner).

Les også Stor test av gaming-tastaturer Mekaniske tastaturer har blitt synonymt med PC-gaming. Vi har testet åtte gode alternativer, slik at du kan finne tastaturet som passer deg.
Apex Pro Gen 3. (Foto: SteelSeries)

Samtidig presenterte SteelSeries også en ny versjon av Apex Pro-tastaturet. Apex Pro Gen 3 har magnetiske, mekaniske brytere der kontaktpunktet kan stilles inn i programvaren i et område fra 0,1 mm til 4 mm. Programvaren inneholder også en rekke nye hjelpefunksjoner for raskere og mer presise tastekommandoer.

Tastaturet er tilgjengelig i tre versjoner: Apex Pro Gen 3 er et tastatur i full størrelse til €260 (ca. 3.000 kr.). Apex Pro TKL Gen 3 er uten separat numerisk tastatur og koster €240 (ca. 2.800 kr)). Og Apex Pro TKL Wireless Gen 3 er en trådløs versjon av det forkortede tastaturet. Det koster €290 (ca. 3.400 kr). Alle tastaturene er tilgjengelige for kjøp nå.

Lyd & Bilde presiserer at reiseomkostningene til denne reportasjen ble betalt av produsenten.
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

SteelSeries lager nå ørepropper

Sony OLED til e-sportsutøvere

Spillnyheter fra Logitech

PS5 Pro er endelig lansert

Første håndholdte spillkonsoll inngår i spillorgie fra Acer

Concord flopper og stenges

PS5 Pro lanseres snart

Samsung med 3D gaming-skjerm ... uten briller!

Spill i din egen stil med JBL

Alienware-skjermen gir deg både i pose og sekk

Nye gamingskjermer fra Philips

Apple godkjenner PC-emulator for iOS

Scroll to Top