TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Yellowstone, sesong 5, del II – se de første bildene!

Paramount slipper nå de første bildene fra siste sesong av Yellowstone.

Skrevet av / 30.08.24 - 15:13
Yellowstone, sesong 5, del II – se de første bildene!

Det er faktisk allerede bekreftet – i høst kommer vitterlig den etterlengtede del II av Yellowstone, sesong 5.

Som vi har skrevet om i utallige artikler det siste året har det over lengre tid hersket full krig i Yellowstone-leiren – og det er allerede avgjort at seriens største stjerne, Kevin Costner, forlater showet, og at serien legges ned etter sesong 5.

Les også Game over! Paramount bekrefter nå at Yellowstone-serien avsluttes.

Den 20. mai kunngjorde produksjonsselskapet, Paramount, at innspillingen av (den kraftig forsinkede) finalesesongen faktisk var i gang, i Montana; og den 20. Juni kom den aller første teasertraileren.

Annonse

Da hersket det fortsatt usikkerhet om showets ubestridte stjerne, Kevin Costner, ville returnere for å sluttføre rollen som den uforlignelige kvegbaronen John Dutton.

Yellowstone Series Paramount
Kevin Costner, «Yellowstone, sesong 5, del II» (Foto: SkyShowtime)

Men akk så – allerede dagen etter tok Costner til sosiale medier, og satte punktum finale en gang for alle:

I just want to reach out and let you know that after this long year and a half of working on Horizon and doing all the things that’s required, and thinking about «Yellowstone», that beloved series that I love, that I know you love. I just realized that I’m not going to be able to continue Season 5b or into the future. I love the relationship we’ve been able to develop, and I’ll see you at the movies.

Da gjenstår det å se hvordan serieskaper Taylor Sheridan har valgt å skrive John Dutton ut av historien. I november får vi svaret…

I dag har SkyShowtime sluppet de aller første bildene fra finalesesongen!

Yellowstone, sesong 5, del II_c (1) Yellowstone Season 5B - Unit Photography Yellowstone Season 5B - Unit Photography Yellowstone Season 5B - Unit Photography Yellowstone Season 5B - Unit Photography
<
>
Yellowstoen, sesong 5, del II (Foto: SkyShowtime)

14. november i år er hugget i sten som premieredatoen for Yellowstone, sesong 5, del II!

Da slippes den første episoden, men påfølgende ukentlige episodepremierer.

Den første teasertraileren ser du her:

 

Yellowstone er satt til dagens Montana og sentrerer rundt kvegdynastiet til den innflytelsesrike Dutton-familien, og alle dens intriger, konflikter og åpenbare, utilslørte maktbegjær.

Pater familias er John Dutton, forbilledlig gestaltet av Kevin Costner. Over knappe fem sesonger har vi fulgt strabasene for å bevare farmen, kvegdriften og familiens tradisjonelle levemåte – med alle tenkelige midler.

I det avsluttende kapittel vil Dutton-familien kjempe videre for å bevare ranchen, i kamp mot storkapitalistiske eiendomsutviklere, miljøforkjempere og de lokale indianerstammene.

 

Produksjonsstoppen (som har pågått siden høsten 2022) bunner i en konflikt mellom serieskaper Taylor Sheridan og showets ubestridte stjerne: Costner.

Ifølge Deadline var Kevin Costner misfornøyd med at innspillingen av Yellowstone trakk ut i tid, og dermed kom i konflikt med andre prosjekter han har, ikke minst hans kommende filmserie Horizon: An American Saga.

Les også Er det dette Costner forlot Yellowstone for? Del I av Kevin Costners episke westernprosjekt er visuelt lekkert, men mangler retning og fokus.

Costner hadde visstnok ikke forpliktet seg til så mange innspillingsdager som Sheridan & Co ønsket.

Yellowstone, sesong 5 (Foto: SkyShowtime)

Planlegging av andre prosjekter er heller ikke enkelt med den uforutsigbare produksjonen, der mulittalentet Sheridan skriver på serien under selve innspillingen, og plutselig kan legge til ytterligere episoder.

Kilder hevdet at Costner, som også er en utøvende produsent av serien, følte seg avvist da han reiste bekymringer om retningen historien tok – og at han da ble bedt av Sheridan om å:

Stick to acting!

Cole Hauser (til venstre) og Taylor Sheridan under innspilling av «Yellowstone» (Foto: Paramount)

En kommentar som vel ikke akkurat beredte grunnen for en god dialog de to store stjernene/egoene imellom…

«Bare Taylor vet hva som virkelig foregår,» sier kilden til New York Post. «Taylor brukte år på å ikke bli verdsatt i Hollywood, og nå som han er toppen av hierarkiet, er det definitivt et ego involvert i alt dette.»

Les også RIP Wheeler? Oppfølgerserien til Yellowstone begynner å ta form.

Siden har det hersket kald krig mellom Sheridan og Costner, og Sheridan skal ha skrevet John Dutton ut av serien.

Yellowstone, sesong 5, del II (Foto: SkyShowtime)

PS! Mens Yellowstone-konflikten har eskalert har Sheridan syslet med nye planer for det suksessrike cowboy-universet.

I fjor sommer annonsert han at Yellowstone-universet vil leve videre, med den nye spin-off-serien 2024; der Matthew McConaughey vil gestalte hovedrollen (sannsynligvis en Dutton). Serien skal være slags fortsettelse av Yellowstone-universet, ikke en prequel-historie.

Yellowstone, sesong 5, del II_c (2) Yellowstone, sesong 5, del II_c (2) Yellowstone, sesong 5, del II_c (3)
<
>
Yellowstone, sesong 5, del II (Foto: SkyShowtime)

I et intervju med The Hollywood Reporter bekreftet CEO for CBSViacom, Chris McCarthy at selskapet hadde signert McConaughey for Yellowstone-universet:

Matthew McConaughey is lined up to star in a Yellowstone extension, which will move forward regardless of whether Costner returns to the original.

Les også Her ser du Yellowstone! Serieskaper Taylor Sheridan er blant de hottesteste navnene innen strømmebransjen om dagen - men hvor (og hvordan) får du sett alle hans eminente serier?

Mye vann har rent under Rialtobroen siden den gang, og nå hersker det usikkerhet rundt McConaughey deltakelse.

Men, med eller uten McConaughey, så kommer det en oppfølgerserie til Yellowstone (dog ikke i år) – og nå er det bekreftet at flere helt sentrale Yellowstone-karakterer blir med videre på hesteryggen.

John Duttons altmuligmann, og svigersønn, Rip Wheeler (Cole Hauser), hans fyrrige og uregjerlige datter, Beth Dutton (Kelly Reilly) og sønn Kacey Dutton (Luke Grimes), skal visstnok alle ha kommet frem til enighet om å fortsette i sine ikoniske roller.

Det er også bekreftet at Michelle Pfeiffer vil få en av hovedrollene i den kommende oppfølgerserien Madison.

Yellowstone (Foto: SkyShowtime)

Lawmen: Bass Reeves er den nyeste av Taylor Sheridans serier som er tilgjengelige for strømming på SkyShowtime. De andre er:

1883 sesong 1 17
1883, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Alt fra "Laksedronninger" til prinsesser dukket opp på den røde løperen!

Se Sydney Sweeney i Sydney!

Nok en runde med mordmysterier fra New York!

Se Billy Bob Thornton i Landman

Trump vs. Harris – live på Max!

Se de første Yellowstone-bildene!

Ventetiden er over!

Fucked up?

Max med en nedskalert høstmeny

NRK TV-appen kan slutte å virke

Scroll to Top