TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se trailer til The Old Man, sesong 2

Til høsten kommer Bridges og Lithgow tilbake, i gnistrende spionform.

Skrevet av / 15.07.24 - 08:31
Se trailer til The Old Man, sesong 2

Det er snart gått to år siden vi kunne se skuespillerlegenden Jeff Bridges i sin glansrolle som aldrende, under cover, agent.

The Old Man er basert på en roman av Thomas Perry, der vi møter en (tilsynelatende) fullstendig gjennomsnittlig, aldrende, enkemann som sliter med nattesøvnen, vond rygg og plagsom vannlating. Dan Chase (Bridges) lever i ensomhet i det gamle huset i forstaden til en amerikansk storby, der eneste sosiale kontakten er hans to hunder, samt det månedlige besøket til fastlegen.

Dan bråvåkner ofte fra mareritt om sin avdøde kone – som åpenbart var dement på sine aldrende dager. Vi ser også tegn til at Dan selv begynner å rote, og glemme saker og ting. Dermed blir det enkelt å konkludere med en småparanoid gammel tulling når han begynner å barrikadere huset og sette opp snubletråder og feller. Men Mr. Chase er så definitivt ikke paranoid.

Annonse
Les også Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.

I det han i ly av nattens mulm og mørke blir angrepet og forsøkt tatt livet av, begynner en ny tidsregning i Dans liv. Han har blitt innhentet av fortiden; og den grumsete fortiden biter seg fast til gangs! Nå jaktes han av myndighetene, FBI, CIA og fremmede makter som pusher på i bakgrunnen. Han må bryte kontakten med sin datter, men oppnår kontakt med et spøkelse fra fortiden: FBI-agent Harold Harper (John Lithgow).

I det vi forlot de to aldrende herremenn, hadde de inngått en skjør våpenhvile, og forsøkte å samarbeide.

Nå er den første teasertraileren til sesong 2 her!

 

Sesong 2 får sin etterlengtede strømmepremiere, på Disney+, den 12. september – da slippes de to første (av 8) episodene.

Les også Hurra! For en remake Med remaken av 1980-tallsserien serverer Disney+ en av årets mest interessante TV-opplevelser.
The Old Man, sesong 2 (Foto: Disney+)

Hovedfokus i andresesongen blir den mest intense oppgaven for Chase og Harper noensinne: Redde Chase’ datter fra terroristenes klør – med alle midler!

Vi forventer intet mindre enn Bridges og Lithgow i fri dressur.

The Old Man (Foto: Disney+)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Trump vs. Harris – live på Max!

Se de første Yellowstone-bildene!

Ventetiden er over!

Fucked up?

Max med en nedskalert høstmeny

NRK TV-appen kan slutte å virke

Se Citadel-trailer

Sylvester Stallone returnerer til Tulsa!

Hva skal barnet hete?

Ny trailer - slipp Helvete løs!

Klart for strømmepremiere

Nytt prissjokk!

Scroll to Top