TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny trailer gir oss en forsmak på Joker: Folie à Deux

Den etterlengtede Joker-oppfølgeren har premiere 4. oktober 2024.

Skrevet av / 26.07.24 - 09:00
Ny trailer gir oss en forsmak på Joker: Folie à Deux

Joker: Folie à Deux er oppfølgeren til opprinnelseshistorien til Batmans erkerival. Oscar-vinner Joaquin Phoenix er tilbake i rollen som Joker, nå i samspill med Lady Gaga som Harley Quinn.

Filmen har offisiell kinopremiere 4. oktober, men vil debutere på filmfestivalen i Venezia, som finner sted i begynnelsen av september. Vi har tidligere fått se en teaser-trailer og noen få bilder av hovedrolleinnehaverne. Og nå er altså den nye fullverdige offisielle traileren ute!

 

Annonse
Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Todd Phillips (@toddphillips)


Rollen som Joker har vært gjengitt av mange profilerte skuespillere (Jack Nicholson, Jared Leto, Heath Ledger) gjennom tidene. Men Phoenix sin tolkning er etter manges mening den beste, og vant ham en Oscar for beste mannlige hovedrolle i 2020. Filmen fikk i sin tid også en sekser av Lyd & Bildes egen anmelder Tor Aaavatsmark.

Les også Phoenix briljerer! Joaquin Phoenix beviser nok en gang at han er en av samtidens fremste karakterskuespillere.
Les også Oscar: 11 (!) nominasjoner til Joker I dag ble årets Oscar-nominasjoner offentliggjort.

Joker: Folie à Deux

Handlingen til oppfølgeren – som forventes å bli en delvis musikal – finner blant annet sted i Arkham Asylum. Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland og Harry Lawtey utgjør birollene, med Zazie Beetz tilbake som Sophie fra originalen.

Regissør er Todd Phillips, som også hadde regien for den originale filmen. Og selv om den angivelig var ment å være en enkeltstående film, ble nok muligheten for en oppfølger med Lady Gaga som Harley Quinn vanskelig å si nei til. Sjekk selv i traileren under:

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Trump vs. Harris – live på Max!

Se de første Yellowstone-bildene!

Ventetiden er over!

Fucked up?

Max med en nedskalert høstmeny

NRK TV-appen kan slutte å virke

Se Citadel-trailer

Sylvester Stallone returnerer til Tulsa!

Hva skal barnet hete?

Ny trailer - slipp Helvete løs!

Klart for strømmepremiere

Nytt prissjokk!

Scroll to Top