TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nå kan du strømme CNN på Max

Gikk du glipp av den verbale boksekampen mellom Trump og Biden? Den neste president-fighten kan du strømme på Max.

Skrevet av / 01.09.24 - 00:01
Nå kan du strømme CNN på Max

Det er vel svært få, om noen, som vil hevde at USAs nåværende president, Joe Biden, kom godt ut av basketaket med sluggeren Trump, på CNN den 27. juni i år.

Den narsissistiske, notoriske løgneren Trump fikk 81-årige Biden til å fremstå som en stotrende, døsig og usikker 118-åring.

Les også Demokratiet bestod stresstesten! I dag innsettes USAs 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.

Resultatet kjenner vi alle: Partiet presset Biden til å gå av, og erstattet ham raskt med hans visepresident Kamala Haris. Noe som gav nytt liv, og spenning, til valgkampen.

Annonse

 

Om du ikke fikk med den den historiske debatten fordi du ikke har CNN i din kanalpakke, så kan de som har et Max-abonnement nå se frem til kommende debatter, og en døgnkontinuerlig nyhetsoppdatering av den pågående presidentvalgkampen.

Les også Fortsatt hel-MAX? WarnerDiscovery har nå gått ut med aboprisene for Max - og de byr på noen overraskelser.

CNN International ble tilgjengelig på Max fra og med torsdag, den 29. august.

CNN kommer til Max (Foto: Max)

Nå kan Max Premium-abonnenter løpende strømme direktesending av CNN International, og nordiske seere kan følge dekningen av det kommende presidentvalget, både i forkant, og på selve valgdagen tirsdag 5. november.

Dette inkluderer også ABC News’ presidentdebatt mellom tidligere president Donald Trump og visepresident Kamala Harris. Den kan strømmes direkte på CNN International den 11. september fra klokken 03:00 sentraleuropeisk tid. Debatten vises på nytt klokken 08:00 og 20:00 samme dag.

Les også Fortsatt verdt sin vekt i gull? Etter to år kommer den vanskelige andresesongen. Lykkeligvis er den modigere, mørkere, større og bedre.

I tillegg til å levere bred dekning av det amerikanske valget, vil Max-abonnenter også få tilgang til andre internasjonale nyheter sammen med et bredt spekter av programinnhold om finans, reiseliv, teknologi og livsstil.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Alt fra "Laksedronninger" til prinsesser dukket opp på den røde løperen!

Se Sydney Sweeney i Sydney!

Nok en runde med mordmysterier fra New York!

Se Billy Bob Thornton i Landman

Trump vs. Harris – live på Max!

Se de første Yellowstone-bildene!

Ventetiden er over!

Fucked up?

Max med en nedskalert høstmeny

NRK TV-appen kan slutte å virke

Scroll to Top