TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Nå får du Hank Moody på HBO!

HBO Nordic og Showtime slår pjaltene sammen, og gir betydelig mer serie-innhold til HBO.

HBO Nordic, som primært har satset på egenprodusert innhold, med «Game of Thrones» som selve flaggskipet, har nå inngått en fleårig avtale med CBS Studios vedrørende innhold fra Showtime.

Showtime har blant annet produsert TV-seriene «Penny Dreadful», «Ray Donovan», «The Affair», «Dexter», «Nurse Jackie», og selveste rosinen i pølsebiten, «Californication» med vår egen helt David Duchovny som  den totalt ansvarsløse forfatteren med drikke- og dameproblemer. Hans dameproblemer består stort sett i at han MÅ nedlegge ethvert eksemplar av det motsatte kjønn.

Etter syv sesonger legges nå «Californication» ned, men nå kan du altså strømme Hank Moody og Charlie Runkle til alle døgnets tider. Lyd & Bilde applauderer!

SHOW_100m_100y-2

Blant nye serier er det «Penny Dreadful» som er høstens storsatsing. HBO Nordic begynte visningen av serien, med Eva Green og Timothy «James Bond» Dalton (og bl.a. Sam Mendes som produsent), på mandag. En gyserserie som vi absolutt ikke vil gå glipp av!

eva-green-hairstyles2

Franske Eva Green har hovedrollen i «Penny Dreadful», fra før er hun blant annet kjent som Bond-pike i «Casino Royale» og «Det gylne kompasset».

Legg igjen en kommentar

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.