TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Landman – nå er den første traileren her

Dags for nok en spennende serie fra skaperen av Yellowstone - med et stjernespekket rollegalleri.

Skrevet av / 06.09.24 - 11:55
Landman – nå er den første traileren her

Det er faktisk allerede bekreftet – i høst kommer vitterlig den etterlengtede del II av Yellowstone, sesong 5.

Som vi har skrevet om i utallige artikler det siste året har det over lengre tid hersket full krig i Yellowstone-leiren – og det er allerede avgjort at seriens største stjerne, Kevin Costner, forlater showet, samt at serien legges ned etter sesong 5.

Les også Se de første Yellowstone-bildene! Paramount slipper nå de første bildene fra siste sesong av Yellowstone.

14. november får vi et gjensyn med cowboy-gjengen fra Montana, med Taylor Sheridan som serieskaper – dog uten Costner i hovedrollen.

Annonse

Ikke nok med det, allerede en knapp uke etter Yellowstone-premieren, den 20. november, er det duket for nok en seriepremiere signert Sheridan: Landman.

Nå er den første traileren her!

 

Og for et a-lag fra Hollywood Sheridan har signert for denne serien!

I hovedrollene får vi selveste Billy Bob Thornton (Goliath), flankert av Jon Hamm (Mad Men) og uforlignelige Demi Moore (G.I. Jane).

Jon Hamm og Demi Moore, «Landman, sesong 1» (Foto: SkyShowtime)

Handlingen er lagt til oljeeventyret i Vest-Texas, og Landman er en moderne fortelling om å søke lykken i oljeriggenes verden.

Serien er basert på «Boomtown», en podkast i elleve deler. Det er en fortelling om borearbeiderne «på gulvet» og folk som blir milliardærer over natten, i en boom så voldsom at den omformer både klimaet, økonomien og geopolitikken.

Les også Definitivt den beste sesongen! I sin tredje runde står fikseren Mike McLusky overfor sine største utfordringer i den helvetes fengselsbyen – og leverer en jævel av en sesong.

I tillegg til Thornton, Hamm og Moore, får vi se Andy Garcia (The Godfather part III), Michael Peña (World Trade Center), Ali Larter, Michelle Randolph (1923), Jacob Lofland, Kayla Wallace, James Jordan (Yellowstone), Mark Collie og Paulina Chávez.

Michael Peña, «Landman, sesong 1» (Foto: SkyShowtime)

Serieskapere er Taylor Sheridan og Christian Wallace. Landman er produsert av Taylor Sheridan, David C. Glasser, David Hutkin, Ron Burkle, Bob Yari, Christian Wallace, Geyer Kosinski, Michael Friedman og Stephen Kay.

Les også Innspillingen har startet Nå kan vi endelig se frem til sesong to av opprinnelseshistorien til Dutton-dynastiet.

De to første episodene av serien legges ut på premieredatoen, deretter slippes en ny episode hver onsdag. Første sesongen vil bestå av ti episoder.

Landman er det nyeste tilskuddet til Sheridans voksende serieunivers, som nå inkluderer:

Det er også bekreftet at Michelle Pfeiffer vil få en av hovedrollene i den kommende oppfølgerserien Madison.

Les også Her ser du Yellowstone! Serieskaper Taylor Sheridan er blant de hottesteste navnene innen strømmebransjen om dagen - men hvor (og hvordan) får du sett alle hans eminente serier?

PS! Se første teasertraileren fra Yellowstone, sesong 5, del II her:

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Alt fra "Laksedronninger" til prinsesser dukket opp på den røde løperen!

Se Sydney Sweeney i Sydney!

Nok en runde med mordmysterier fra New York!

Se Billy Bob Thornton i Landman

Trump vs. Harris – live på Max!

Se de første Yellowstone-bildene!

Ventetiden er over!

Fucked up?

Max med en nedskalert høstmeny

NRK TV-appen kan slutte å virke

Scroll to Top