Strømming

Netflix har avslørt en rekke nye serier, som får premiere i 2016. Her er oversikten.
Annonse
Annonse
forfatter

(Foto: Producent)

https://www.youtube.com/watch?v=Ym3LoSj9Xj8

Love – Premiere 19. februar
Judd Appatow, Paul Rust og Lesley Arfin har skapt, skrevet og produsert Love. I den romantiske komiserien møter vi den kjekke Gus (Paul Rust) og den tøffe jenta Mickey (Gillian Jacobs), som leder oss inn i ungdommens ydmykelser, kjærlighet, vennskap og andre ting man til tider gjerne vil unngå.

House of Cards – sesong 4 – premiere 4. mars
Kevin Spacey og Robin Wright er snart tilbake i rollene som Frank og Claire Underwood.

Annonse

Marseille –  Premiere 5. mai
Marseille er ny fransk politisk serie, skrevet av Dan Franck og med Gérard Depardieu i hovedrollen som byens borgermester, som etter 20 år i tjeneste må forberede seg på sin siste kamp ved kommunevalget.

Orange is the New black – 4. sesong – Premiere 17. juni
Nå kommer det enda en sesong med de tøffe kvinnene fra Litchfield. Den kritikerroste og prisvinnende serien har Taylor Schilling i hovedrollen som Piper.

https://www.youtube.com/watch?v=zejyzr5vW3A

Annonse

The Get Down – Første del får premiere 12. august 
The Get Down er en ny hip hop-serie produsert av Baz Luhrmann (Moulin Rouge, Romeo + Juliet, The Great Gatsby). Serien foregår i 1970-årenes New York City. Her følger vi en gruppe karer, som takler den harde hverdagen med verbale ordspill, dans og spraybokser. En moderne Beat Street?

The Ranch – Premiere 10. april 
Etter et mislykket forsøk på en profesjonell karriere i amerikansk fotball vender Colt (Ashton Kutcher) hjem til familiens ranch i Colorado. Her står han ansikt til ansikt med blant annet sin far og bror, som han ikke har sett på 15 år. Serien er produsert av Don Reo (Two and a half men).

Unbreakable Kimmy Schmidt – 2. sesong – Premiere 15. april
Etter å ha levd i en sekt i 15 år beslutter Kimmy seg for å starte på ny frisk i New York City. Med kun en ryggsekk, et par joggesko og et par bøker under armen er hun klar til å oppleve en verden hun ikke engang trodde fantes mer. I rollen som Kimmy Schmidt ser vi Ellie Kemper (The Office).

Marvel’s Jessica Jones – 2. sesong får premiere i 2016
Marvel’s Jessica Jones vender tilbake med en ny sesong. Krysten Ritter spiller hovedrollen som Jessica Jones, som etter en kort karriere som superheltinne prøver å gjenoppbygge en karriere som privat detektiv i New York. Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter) er executive producer for serien.

Skærmbillede 2016-01-18 kl. 17.17.52

Annonse

Flaked –  Premiere 11. marts
Flaked er den tragikomiske historien om Chip, som spilles av Will Arnett. I sin egen lille “verden” i Venice i California vikles Chip inn i et vev av løgner rundt hans image, som langsomt nøstes opp.

Kong: King of the Apes – Premiere 15. april
Nå kommer den animerte klassikeren i en moderne utgave. Det foregår i 2050 i fremtidens San Francisco.  Kong er fortsatt den sterkeste skapning på jorden og hans menneskelige trekk gjør ham til en ikonisk helt. Men farer lurer like rundt hjørnet …

Grace and Frankie – 2. sesong – Premiere 6. mai
Jane Fonda og Lily Tomlin er tilbake som Grace og Frankie – to kvinner hvis liv plutselig forandres helt, når deres menn kommer ut som homofile. Begge menn forlater sine koner til fordel for hverandre – og nå må Grace og Frankie stå sammen. Serien er produsert av Marta Kaufman (Friends).

Word Party – Premiere 3. juni
I Word Party følger vi fire små søte babydyr som synger, danser og leker. Showet er for Netflix sine yngste medlemmer, som kan delta aktivt og i likhet med figurene i showet også lære mange ord.

Stranger Things – Premiere 15. juli
Stranger Things er en ny dramaserie instruert av brødrene Matt og Ross Duffer. En ung gutt forsvinner på mystisk vis, og straks blir politi, venner og familie rotet inn i et stort mysterium.

Annonse
Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Sony har i dag lansert en ny modell til Xperia 10-serien. Mobilen er den første i serien med 5G.
Mer enn en halv million Huawei-brukere har lastet ned infiserte apper fra selskapets offisielle app-butikk, AppGallery.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
Blir ny FIA Formula E Safety Car
Den ser mye større ut enn den er, den nye 4309 Studio Monitor.
770 km rekkevidde, selvkjøring på nivå 3, og en overflod av luksus.
Der hvor andre jukser til et 4K-bilde fra et HD-panel, har Sony-projektorene ekte 4K-paneler. Nå kommer to viktige modeller med den nye X1-prosessoren for bildebehandling i toppklasse.
Strømmetjenesten Qobuz satser på musikk med høy lydkvalitet. Nå kommer den til Norge.
Urbanista Los Angeles lades med solceller.
Vakkert og oppsiktsvekkende fra Sony World Photography Awards 2021
Canons nye skrivergenerasjon har fyllbare blekktanker.
Audis nye el-SUV blir den første bilen med Sonos-lyd. Sjekk lanseringsvideoen her!
Her er det vi vet om Samsungs nye 2021-modeller.
De eksisterende produkter utfases. Men brukerstøtte fortsetter i en periode.
Slipper også RF 100mm f2.8L, RF 400mm f2.8L og RF 600mm f4L.