TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Disney slår ned på kontodeling – så mye koster det

Disney+ nå begynt å blokkere brukere utenfor husstanden.

Skrevet av / 26.09.24 - 09:00
Disney slår ned på kontodeling – så mye koster det

Disney har tidligere varslet at de vil slå ned på såkalt kontodeling, hvor passord og innlogging deles med slekt eller venner utenfor husstanden. Nå har de startet prosessen med å blokkere slike «uvedkommende» brukere, men samtidig gis det mulighet til å opprette et såkalt ekstramedlem tilknyttet kontoen.

På sitt eget nettsted skriver Disney:

Disney+ kan ikke deles utenfor husstanden din. En husstand er alle enhetene som er tilknyttet din personlige primærbolig og brukes av personene som bor der. Personer utenfor husstanden din kan registrere seg med sin egen konto for å se på Disney+, eller de kan legges til som et ekstramedlem.

Kun ett ekstra medlem – koster fra 49 kroner per måned

Ifølge Disneys nettside vil det å legge seg til som ekstramedlem koste 49 kr/mnd for Disney+ Standard med reklame, og 59 kr/mnd for Disney+ Standard og Premium. Denne prisen faktureres til innehaveren av det opprinnelige Disney+ abonnementet (dvs. deg, hvis du har en venn eller slektning som vil dele konto med deg).

Annonse

Videre legges det noen føringer på ekstra-medlemmet:

Et Disney+-abonnement kan bare ha ett ekstramedlem-tillegg, som kun er ment å være tilgjengelig for én person utenfor husstanden din. I tillegg må ekstramedlemmet være minst 18 år, og bo i samme land som Disney+-abonnementet ble opprettet i.

Ekstra-medlemmet har også noen andre begrensninger, som at man kun kan strømme til en enhet om gangen. Dette ligner altså på hva Netflix har gjort tidligere med sine abonnement, men hos Netflix er det anledning til å opprette to ekstramedlemmer.

Les også Har du opplevd denne skjermen? I så fall er du ikke alene De som deler Netflix-kontoen sin mellom flere husholdninger, kan fremover bli nødt til å betale.
Les også Nytt prissjokk! Snart blir det enda dyrere å se Disney-favorittene dine.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Slutt på gratis deling av Disney+

Richard Madden i Nesbø-thriller!

Følelsene slippes løs på Disney+

Yellowstone-skaper med ny trailer

And the Emmy goes to...

Se ny CITADEL-trailer!

Is There Anybody Alive Out There?

Alt fra "Laksedronninger" til prinsesser dukket opp på den røde løperen!

Se Sydney Sweeney i Sydney!

Nok en runde med mordmysterier fra New York!

Se Billy Bob Thornton i Landman

Trump vs. Harris – live på Max!

Scroll to Top