TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Alle Asus-nyhetene på Gamescom

På gaming- og salgsmessen Gamescom 2024 i Köln kan du blant annet se disse Asus-nyhetene.

Skrevet av / 21.08.24 - 13:19
Alle Asus-nyhetene på Gamescom

Verdens største spillmesse, Gamescom 2024, er i gang i Köln i Tyskland.

Her presenterte Asus’ Republic of Gamers (ROG) en rekke nye produkter på Ahead of the Game-arrangementet. Blant dem to 26,5» QHD OLED gaming-skjermer, flere WiFi 7-nettverksløsninger, mus og tastaturer.

Selv om den ikke slår den absolutte hastighetsrekorden for skjermer på 500 Hz, som Asus selv innehar , er ROG Swift OLED PG27AQDP likevel rekordrask. Det er den raskeste OLED-spillskjermen til dags dato. Den 26,5 tommer diagonale skjermen har QHD-oppløsning (2 60 x 1 440 piksler) og en oppdateringsfrekvens på 480 Hz.

Annonse
ROG Swift OLED PG27AQDP. (Foto: Asus)

Asus ROG Strix OLED XG27ACDNG, som også er 26,5» og har QHD-oppløsning, må nøye seg med 360 Hz oppdateringsfrekvens. Noe som fortsatt er raskere enn nesten alle andre OLED-skjermer på markedet.

Les også Lav og lekker coupémodell Asus ROG Falchion RX Low Profile er skåret ned i både areal og høyde.

ROG Falchion Ace HFX mekanisk gaming-tastatur har en kompakt 65 % layout i en ramme som bare er 60 % av full størrelse. Bryterne er magnetiske, og kontaktpunktet kan tilpasses fra 0,1 til 4,0 mm. Tastaturet har en avstemningsfrekvens på 8000 Hz.

ROG Falchion Ace HFX (Foto: Asus)

ROG Strix Scope II 96 RX er et trådløst tastatur med 96 % layout, men de har klart å presse det inn i et kabinett som bare er 1 cm bredere enn et vanlig TKL-tastatur (et tastatur uten separate nummertaster).

Den nye ROG Harp Ace Mini-gamingmusen arver en mindre versjon av den populære Harp Ace-musen. Den har en glatt, matt finish og veier bare 49 gram. Musen har en optisk sensor på 42 000 dpi og en levetid på 100 millioner klikk. En ny Moonlight White-versjon av ROG Strix Impact III Wireless-gamingmusen ble også avduket.

 

(Foto: Asus)

På lydfronten er det nye ROG Pelta Gaming Headset et allsidig tri-mode-hodesett designet for alle spillere. Hodesettet kan kobles til via Bluetooth, 2,4 GHz RF med ultra-lav latenstid og ROG SpeedNova trådløs teknologi, og en USB-C-kabeltilkobling. Hodesettet er også kompatibelt med flere plattformer, inkludert PC, Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4 og 5 samt mobile enheter.

Les også Skinnet bedrar Under det lite iøynefallende ytret har Asus testens høyeste oppløsning.

Rask spilling krever en rask internettforbindelse. Og her annonserte Asus flere WiFi 7-produkter. ROG Rapture GT-BE19000 gamingruteren har ultra-rask WiFi 7 med 320 MHz-kanaler i 6 GHz-båndet. Den har en datahastighet på opptil 19 Gbps. Asus RT-BE86U-ruteren støtter også WiFi 7, men nøyer seg med en trådløs hastighet på opptil 6,8 gigabit per sekund. Det er riktignok flere ganger raskere enn internettforbindelsene du kan kjøpe i dag.

ROG Rapture GT-BE19000. (Foto: Asus)

Priser og leveringstider er ennå ikke kjent.

Les også Takk for at du spilte, Cologne! Årets Gamescom-messe avsluttes i morgen. Vi har samlet en bukett bilder og stemninger fra verdens største dataspillmesse.
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Nyhet!

LB+ Total uke

Tilgang til ALT innhold i en uke

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home i en måned

Populært!

LB+ Total 12 mnd

Tilgang til ALT innhold i et år (Mest å spare)

39,- / for 1 uke
49,- / for 30 dager
137,50 ,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Annonse

AI overalt hos Lenovo

Slanke og smarte bærbare fra Asus

Mer KI fra Samsung på årets IFA-messe

Acer satser både på AMD, Intel og Snapdragon i KI-kampen

Nye tastaturer og mikrofoner for gaming

Asus-skred på verdens største spillmesse

Nå støtter "alle" MacBook Pro to eksterne skjermer

Apple lanserer kart i nettversjon

Slutt for korte Google-lenker

NÅ er disketten endelig død!

Full HD er fortsatt i live

Første UPS for gamere

Scroll to Top