TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Tesla Cybertruck blir politibil

Cybertruck Next-Gen Patrol: Verdens første patruljebil av sitt slag er klar for tjeneste.

Skrevet av / 29.07.24 - 12:02
Tesla Cybertruck blir politibil

Cybertruck har vært både berømt omstridt helt siden den ble lansert, men nå tar den steget inn i en ny rolle: Som patruljebil for politiet. Det amerikanske selskapet UP.FIT, som spesialiserer seg på å tilpasse Tesla-biler til offentlig tjeneste, har nemlig lansert verdens første Tesla Cybertruck beregnet for politiet og andre nødetater.

Selskapet, som ligger under moderselskapet Unplugged Performance, hevder at den nye plattformen representerer et betydelig fremskritt innen kjøretøyløsninger for nødetater. 

Stor interesse

UP.FIT Tesla Cybertruck Next-Gen Patrol har ifølge dem selv vekket stor interesse hos politietater over hele USA. Ikke minst fordi den kommer skuddsikker rett fra fabrikken!

Annonse

– UP.FIT Cybertruck Next-Gen Patrol-kjøretøyet representerer et betydelig teknologisk sprang inn i fremtiden, og vi er glade for å kunne tilby politietater fremtidens patruljebil, sier Ben Schaffer, administrerende direktør i Unplugged Performance, i en pressemelding. 

UP-Tesla-Cybertruck-Police-Truck-6-2048x1364
Foto: UP.FIT

Spesialtilpasset

UP.FIT Cybertruck kombinerer Teslas futuristiske elbilteknologi med Unplugged Performance sin kunnskap innen kjøretøymodifikasjon og -tilpasning. Bilen er utstyrt med det man forventer av varsellys, sirener og PA-system, samt oppgraderte radio- og datasystemer.

Les også Tesla Cybertruck er i Norge Den heftige Tesla Cybertruck er på rundreise i Europa. I Norge kan du blant annet se den på Tesla Skøyen fra 4. til 7. mai. Vi gir deg en sniktitt.

Patruljebilen kan tilpasses for taktiske, militære eller søk- og redningsoppdrag med tilgjengelige fengslingssoner, oppbevaring for våpen og spesialverktøy, hundebur og oppgraderte kjøreegenskaper. Blant annet med spesialiserte UP.FIT-felger og dekkpakker, bremsesystemer og valgfrie oppgraderinger for ekstrem terrengbruk, og dessuten satellittbasert Starlink internett-tilkobling. Som gir internettdekning fra overalt i hele verden. 

UP-Tesla-Cybertruck-Police-Truck-1-2048x1366
Foto: UP.FIT

Kommer i år

UP.FIT Cybertruck Next-Gen Patrol kommer i 2024, men blir kun tilgjengelig i USA. Og siden ikke engang gateversjonen av Cybertruck er lovlig i Europa, kan vi se langt etter noen tjenestebil av denne typen her hjemme.

Mer info: up.fit

Les også Tesla Cybertruck ruster Nye Cybertruck-eiere rapporterer at den umiddelbart begynte å få rustflekker.
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Nissan skal lage elektrisk GT-R

Hva skjedde med elbilrevolusjonen?

Endelig: Håndfri kjøring i Europa

750 km rekkevidde og innebygd ChatGPT

Nissan trimmer Ariya

Tesla Cybertruck til tjeneste!

Fra droner til elsykler

Polestars raskeste bil er en drøm på langtur

Tesla-batterier: - Degraderes knapt

Ammoniakkmotor truer elbilene

Enden på visa for Fisker?

Firkantet sjarmklump

Scroll to Top