TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nye Sonos-produkter må vente til appen er fikset

Sonos utsetter lansering av to nye produkter, til de får fikset den dårlige appen.

Skrevet av / 09.08.24 - 11:33
Nye Sonos-produkter må vente til appen er fikset

Man kan godt lukke øynene i en periode for at man har laget et dårlig produkt, men man kan ikke fornekte det inn i uendeligheten. Og forutsigbart nok forsvarte Sonos sitt makkverk av en app i en periode, før de etter hvert innrømmet at den hadde sine utfordringer. Nå innrømmer de at den er så dårlig, at alle produktlanseringer må utsettes, til appen er fikset.

Les også Sonos vil gjøre hverdagen enklere med ny app Sonos avduket torsdag 23. april sin mest omfattende redesign av appen noensinne.

Daglig leder (CEO) Patrick Spence, innrømmet onsdag i en investorkonferanse i forbindelse med siste kvartalsrapport, at «… det gjør så vondt å svikte kundene på den måten vi har gjort med vår nye app.»

Les også Sonos beklager for app-oppdatering Etter sinte klager innrømmer Sonos nå at det gikk galt, og forteller oss hva vi kan gjøre med det.

Sonos får gjennomgå

Sonos har fått så ørene flagret både i forumet på sine egne hjemmesider, på Reddit og sosiale medier, for ikke å snakke om i pressen, på grunn av en elendig ny app. Enten har produkter ikke kunnet kobles til, spillelister har forsvunnet, og funksjoner har blitt flyttet til lite intuitive steder. Og siden appen ble lansert i mai, har den fortsatt ikke blitt særlig bedre.

Annonse
Les også Sonos Ace har et ess i ermet - nå også til Android og flere lydplanker En fersk oppdatering gjør finessen «Bytting av TV-lyd» tilgjengelig for langt flere.

«Vennligst informer strategiske ledere om å ikke bruke ord som ‘modig’ når de rettferdiggjør å sende ut uferdige programvare som er essensielle for å kontrollere produktene deres. Det er rett og slett fornærmende,» sier en Reddit-bruker.

«Det er vanskelig å tro at Sonos-styret godkjente en appversjon som ekskluderer brukere med Android 11,» sier en på Sonos-forumet.

Undertegnede hadde også problemer med å koble til Sonos Amp da jeg skulle teste den opp mot et annet produkt bare for få dager siden. Det beste jeg til slutt klarte, var å bruke AirPlay.

Patrick Spence, Sonos (Foto: Jonas Ekelund, L&B)

Spence innrømmet at arbeidet med appen gikk for raskt, og at hans ønske om å lansere den raskt slo tilbake på selskapet.

– App-situasjonen har blitt en motvind for salget av eksisterende produkter, og vi mener vi må fokusere på å fikse appen fremfor alt annet, sa Spence.

– Det betyr at vi utsetter de to store produktlanseringene vi hadde planlagt for fjerde kvartal til app-opplevelsen møter kvalitetsnivået vi, kundene våre og partnerne våre forventer fra Sonos.»

Sonos Arc 11 speakers
Sonos Arc. Ill: Sonos

Toppmodell-lydplanke sannsynligvis blant produktene

En av de utsatte produktene er trolig en ny toppmodell-lydplanke med kodenavn «Lasso», som skal være en oppgradering fra dagens Arc-modell. Ifølge rykter skal den nye lydplanken blant annet levere betydelig bedre bass enn Arc.

Sonos har lovet oppdateringer av appen annenhver uke fremover for å løse problemene. Selskapet planlegger også kampanjer for å blidgjøre eksisterende kunder.

Les også - Den nye Sonos-appen suger Sonos, kongen av trådløse høyttalere, slapp nylig en omfattende oppdatering av sin mobilapp. Den har ikke falt i god jord.

– Jeg kommer ikke til å hvile før vi er i en posisjon der vi har løst problemene og kundene hyller Sonos igjen, understreket Spence.

Utsettelsen av produktlanseringene vil redusere selskapets salgsutsikter for fjerde kvartal, men Spence mener det vil legge grunnlaget for større suksess på mellomlang og lang sikt.

Kilder:

Forbes

MacRumors

The Verge

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Nyhet!

LB+ Total uke

Tilgang til ALT innhold i en uke

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home i en måned

Populært!

LB+ Total 12 mnd

Tilgang til ALT innhold i et år (Mest å spare)

39,- / for 1 uke
49,- / for 30 dager
137,50 ,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Annonse

McIntosh beskytter anlegget

Foredlet flaggskip

Marantz gir deg alt på ett sted

Støtter høyoppløst lyd

-Blir billigere enn SL-1200G

Ny referanse fra Technics

Ny versjon av NADs minianlegg

Marantz er tilbake i high-end-klassen

Billig bærbar DAC

Fargerik og budsjettvennlig platespiller

Node får trillinger: Bluesound utvider streamer-familien

Hinsides lavt priset

Scroll to Top